Close
Így néz ki egy New York-i luxus társasház, ha az 1920-as évek ihlette

Így néz ki egy New York-i luxus társasház, ha az 1920-as évek ihlette

Az 1927-ben épült házban hetvenöt elegáns lakást alakítottak ki és olyan szolgáltatásokkal egészítették ki, melyek a klasszikus klubéletet idézik meg.

A New York-i West End Avenue jól ismert változatos stílusáról, hiszen számos ott álló épület képes arra, hogy úgy őrizze meg letűnt korszak építészeti varázsát, hogy közben vonzó befektetési lehetőséget is nyújt a mai kor luxusvásárlói számára.

Az 1927-ben, a Goldner & Goldner által tervezett tizenhat emeletes ház pontosan ilyen. Az épület a West End Collegiate történelmi negyedben található, a CetraRuddy és a Rabina építészirodák pedig hetvenöt lakásból álló társasházzá alakították.

Az új lakások értékesítése már meg is kezdődött, az árak 1,23 millió dollártól kezdődnek.

Az épületre az eklektikus stílus a jellemző, amiben a gótikus elemek is dominálnak. Ezek leginkább az épület homlokzatában, bejáratánál és az előcsarnokban köszönnek vissza, hiszen magukat a rezidenciákat már modern stílusban rendezték be.

A lakások egy-négy hálószobával rendelkeznek, az áraik is eszerint mozognak 1,23 millió és 7,1 millió dollár között, azaz nagyságrendileg 428 és 2,4 milliárd forint körüli összegért vásárolhatók meg.

Mindegyikre a légiesség, a látványos padlózat, az egyedi bútorok, a kiemelkedő minőségű munkalapok és a natúr színek jellemzők.

Természetesen luxus építőanyagok is helyet kaptak benne, ilyenek a fürdőszobákban látható Calacatta márvány elemek.  A lakások hatalmas ablakokkal rendelkeznek, így a terek természetes fénnyel telnek meg és számos lakás esetében a Hudson folyóra nyújtanak remek kilátást.

A luxus társasház lakói élvezhetik a parkosított udvart, a bárral rendelkező klub szobát is, ahol akár estélyeket is tarthatnak. De kialakítottak egy játszószobát és a tinédzserek számára tervezett társalgót, fitneszközpontot is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Alden Studios)

társasház | ingatlan | luxuslakás | new york | eklektika

FOLYTASD EZZEL

Eláruljuk, miért nem érdemes kihagyni a szezon talán legizgalmasabb dizájneseményét

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram