Close
New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

A negyedik événél tart a Brooklyn Art Book Fare, de az élet úgy alakította, hogy ha fizikailag nem is valósul meg, a weben mégis megtartják a művészeti seregszemlét. Független kiadók, alkotók mutatják be aktuális munkáikat, ami nekünk annyiban lehet izgalmas, hogy képbe kerülhetünk a világ legszínesebb városának underground közegével. 

Úgy fest, 2020 nem az az év, amikor hanglemezeket vásárolunk Williamsburg egyik kedves boltjában, vagy magazinokat olvasunk Greenpoint szimpatikus kávézójában. New York városa sajnos még küzd a koronavírussal, de a sosem alvó metropolisz egyik legizgalmasabb kerületének kreatívjai még így sem tudnak leállni. Szerencsére.

Negyvenöt kiállító több mint négyszáz munkáját nézhetjük át, és vásárlásra is lehetőségünk nyílik ezen a hétvégén. Kollázsok, egy-egy tematikára felhúzott igényes kiadványok, fantasztikus printek, párjukat ritkító képregények között szörfözhetünk. Vagy akár magukkal az alkotókkal is beszélgethetünk, Zoomon keresztül. Szuper lehetőség ez mindenkinek, aki fogékony a kortárs művészetekre és nyitott a modern platformokra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, BABF)

FOLYTASD EZZEL
Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom