Close
New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

A negyedik événél tart a Brooklyn Art Book Fare, de az élet úgy alakította, hogy ha fizikailag nem is valósul meg, a weben mégis megtartják a művészeti seregszemlét. Független kiadók, alkotók mutatják be aktuális munkáikat, ami nekünk annyiban lehet izgalmas, hogy képbe kerülhetünk a világ legszínesebb városának underground közegével. 

Úgy fest, 2020 nem az az év, amikor hanglemezeket vásárolunk Williamsburg egyik kedves boltjában, vagy magazinokat olvasunk Greenpoint szimpatikus kávézójában. New York városa sajnos még küzd a koronavírussal, de a sosem alvó metropolisz egyik legizgalmasabb kerületének kreatívjai még így sem tudnak leállni. Szerencsére.

Negyvenöt kiállító több mint négyszáz munkáját nézhetjük át, és vásárlásra is lehetőségünk nyílik ezen a hétvégén. Kollázsok, egy-egy tematikára felhúzott igényes kiadványok, fantasztikus printek, párjukat ritkító képregények között szörfözhetünk. Vagy akár magukkal az alkotókkal is beszélgethetünk, Zoomon keresztül. Szuper lehetőség ez mindenkinek, aki fogékony a kortárs művészetekre és nyitott a modern platformokra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, BABF)

könyvek | művészei | nyc | new york | brooklyn

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram