Close
New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

A negyedik événél tart a Brooklyn Art Book Fare, de az élet úgy alakította, hogy ha fizikailag nem is valósul meg, a weben mégis megtartják a művészeti seregszemlét. Független kiadók, alkotók mutatják be aktuális munkáikat, ami nekünk annyiban lehet izgalmas, hogy képbe kerülhetünk a világ legszínesebb városának underground közegével. 

Úgy fest, 2020 nem az az év, amikor hanglemezeket vásárolunk Williamsburg egyik kedves boltjában, vagy magazinokat olvasunk Greenpoint szimpatikus kávézójában. New York városa sajnos még küzd a koronavírussal, de a sosem alvó metropolisz egyik legizgalmasabb kerületének kreatívjai még így sem tudnak leállni. Szerencsére.

Negyvenöt kiállító több mint négyszáz munkáját nézhetjük át, és vásárlásra is lehetőségünk nyílik ezen a hétvégén. Kollázsok, egy-egy tematikára felhúzott igényes kiadványok, fantasztikus printek, párjukat ritkító képregények között szörfözhetünk. Vagy akár magukkal az alkotókkal is beszélgethetünk, Zoomon keresztül. Szuper lehetőség ez mindenkinek, aki fogékony a kortárs művészetekre és nyitott a modern platformokra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, BABF)

nyc | program | vásár | könyvvásár | művészet

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram