Close
Egy TikToker megnézte, mennyi ideig lehet megélni New Yorkban száz dollárból, hihetetlen az eredmény

Egy TikToker megnézte, mennyi ideig lehet megélni New Yorkban száz dollárból, hihetetlen az eredmény

Oké, voltak benne szerencsés faktorok, de így is nagyon durva, meddig húzta ki száz dollárból. Vagyis még húzza!

New York olyan város, ahol azt érzed, hogy gyakorlatilag az ajtón kilépve már minden egyes levegővétellel költesz. De biztos így van ez? Frankie Hoy komikus kezdett egy — a TikTokon milliós nézettséggel futó — kísérletbe arról, mennyi ideig elég a Nagy Almában száz dollár.

A komikus mindegyik videóban megmutatja, miket vásárolt: kávét, élelmiszereket és egyéb alapszükségleteket, valamint az árakat is, majd minden videó végén összegzi, mennyi maradt még a száz dollárból.

Egészen hihetetlen, de jelenleg már 27 napja tart ki a pénze, és még mindig van 5,96 dollárja.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Hoy ingyen tud ebédelni a munkahelyén, valamint egy furgonban lakik, szóval albérletért sem fizet. Viszont így is egészen megdöbbentő, hogy cirka negyvenezer forintból már egy hónapja megél New Yorkban.

(Forrás: Thrillist, fotók: Unsplash)

tiktok | usa | kísérlet | new york | dollár

FOLYTASD EZZEL

Budapestet is érinti ez az Isztambulba tartó vonatos utazás

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram