Close
Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

A világsztár a Pumával működik együtt, közösen egy olyan kollekciót alkottak, amely a trópusi hangulatokkal idézi meg Brazíliát.

Neymar és a Puma ruha-, valamint sportcipő-kollekciót dobott piacra, az ihletet pedig ezúttal a futballból, Sao Paolo street artjából és a labdarúgó tetoválásaiból merítették.

A kollekcióban központi elemként megjelenő szimbólum például a focista nyakán található madártetoválásra utal.

Neymar úgy fogalmazott: “A Puma több mindent átemel a személyiségéből a kollekciókba. Így ezek valóban hiteles darabok, melyekben a vidám színek a mindennapi életéből származó elemekkel, így például a tetoválásokkal találkoznak”. Hozzátette:

a trópusi kollekció is azért jött létre, hogy egy kicsit emlékeztessen Brazília légkörére és arra, hogy ki ő, mint ember.

A kapszulában megtalálható bomber dzseki, ingnyakú póló, futónadrág, rövidnadrág, hátizsák, sapka, papucs és sportcipő is.

A Neymar x Puma kollekció szeptember 22-én jelent meg, a darabok 28 és 150 dollár (11,700 és 63 ezer forint) közötti összegekért vásárolhatók meg.

De nemcsak Neymar kacsintgat a divatvilág felé. Ahogyan azt a Roadster is megírta, egy héttel azután, hogy a Real Madrid sztárja, Karim Benzema átvette az UEFA-tól az Év férfi játékosának járó díjat, a legendás csatár egy teljesen új szerepkörben is bemutatkozhat: a Fendi új Faster Sneakerének lett a nagykövete.

(Forrás: hypebeast, fotók: PUMA)

puma | sportruházat | férfi kollekció | neymar

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram