Close
Nézd meg, hol tart a hazai fashion szcéna élmezőnye!

Nézd meg, hol tart a hazai fashion szcéna élmezőnye!

Ismerd meg a legújabb hazai kollekciók mögött álló géniuszokat!

Március végén négy napra a Budapest lett a régió divatfővárosa, ugyanis ekkor rendezték meg a Budapest Central European Fashion Weeket. Március 25 és 28 között huszonhat magyar és tíz régiós divattervező foglalta el a BCEFW kifutóját, hogy prezentálják legfrissebb ideáikat. Ahogy tavaly, a Roadster idén is ott volt, és mikrofonvégre kapta az extravagáns esemény főszereplőit.

Legutóbb Zsigmond Dórával (Dora Zsigmond), Lantos Olivérrel és Sasvári Áronnal (OSTKonzept), Cakó Kingával (CAKO), illetve Hegedűs Dórával (DÜSK) és a Magyar Divat & Design Ügynökség igazgatójával, Bata-Jakab Zsófiával beszélgettünk, ebben a videóban pedig újabb tervezőkkel találkozunk.

A legfrissebb kollekcióikról ezúttal Rácz Nóra (Artista), Varga Erika (Romani), Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás (VENGRU) mesélnek nekünk.

Az esemény további különlegességét a Fashion Weekend nevezetű hétvége adta, amelynek keretében a szombati és vasárnapi napokon, a nemzetközi szezontól eltérő, 2021-es tavaszi-nyári kollekciókkal mutatkoztak be a márkák. Az MDDÜ kiemelten fontosnak tartotta, hogy a vírushelyzet ellenére is támogatást és nagymértékű láthatóságot biztosítson a tervezőknek – azoknak a márkáknak is, amelyek a vírushelyzet okozta kihívások miatt nem tudtak időben elkészülni a szezonális őszi-téli darabjaikkal, ezért az előző szezon alkotásaival készültek az eseményre.

A digitális megvalósításnak köszönhetően elképesztő eredményeket értek el a magyar és régiós tervezők felvételei. Már egymillió megtekintés környékén járnak a videók, ez a szám pedig folyamatosan növekszik, hiszen a BCEFW hivatalos Youtube-csatornáján bármikor visszanézhető a teljes esemény.

FOLYTASD EZZEL
Így hatott a koronavírus okozta válság a hazai divatipar szereplőire
A Chanel nyári butikja minden, amit Saint-Tropez-ban imádunk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom