Close
Nézd meg, hol tart a hazai fashion szcéna élmezőnye!

Nézd meg, hol tart a hazai fashion szcéna élmezőnye!

Ismerd meg a legújabb hazai kollekciók mögött álló géniuszokat!

Március végén négy napra a Budapest lett a régió divatfővárosa, ugyanis ekkor rendezték meg a Budapest Central European Fashion Weeket. Március 25 és 28 között huszonhat magyar és tíz régiós divattervező foglalta el a BCEFW kifutóját, hogy prezentálják legfrissebb ideáikat. Ahogy tavaly, a Roadster idén is ott volt, és mikrofonvégre kapta az extravagáns esemény főszereplőit.

Legutóbb Zsigmond Dórával (Dora Zsigmond), Lantos Olivérrel és Sasvári Áronnal (OSTKonzept), Cakó Kingával (CAKO), illetve Hegedűs Dórával (DÜSK) és a Magyar Divat & Design Ügynökség igazgatójával, Bata-Jakab Zsófiával beszélgettünk, ebben a videóban pedig újabb tervezőkkel találkozunk.

A legfrissebb kollekcióikról ezúttal Rácz Nóra (Artista), Varga Erika (Romani), Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás (VENGRU) mesélnek nekünk.

Az esemény további különlegességét a Fashion Weekend nevezetű hétvége adta, amelynek keretében a szombati és vasárnapi napokon, a nemzetközi szezontól eltérő, 2021-es tavaszi-nyári kollekciókkal mutatkoztak be a márkák. Az MDDÜ kiemelten fontosnak tartotta, hogy a vírushelyzet ellenére is támogatást és nagymértékű láthatóságot biztosítson a tervezőknek – azoknak a márkáknak is, amelyek a vírushelyzet okozta kihívások miatt nem tudtak időben elkészülni a szezonális őszi-téli darabjaikkal, ezért az előző szezon alkotásaival készültek az eseményre.

A digitális megvalósításnak köszönhetően elképesztő eredményeket értek el a magyar és régiós tervezők felvételei. Már egymillió megtekintés környékén járnak a videók, ez a szám pedig folyamatosan növekszik, hiszen a BCEFW hivatalos Youtube-csatornáján bármikor visszanézhető a teljes esemény.

cako | MDDÜ | cakó kinga | divathét | ostkonzept

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram