Close
Nick Cave saját alkotásaiból hozott létre webshobot és azonnal beleszerettünk

Nick Cave saját alkotásaiból hozott létre webshobot és azonnal beleszerettünk

A művész röviden így jellemzi a termékeket: „Egy túlstimulált elme szörnyű maradványai”.

Nick Cave korunk egyik legkülönlegesebb polihisztora: énekes, zenész, író, dalszerző, színész, forgatókönyvíró és összességében egy folyamatosan mozgásban lévő művész, aki elképesztően széles skálán alkot. Cave nemrégiben pedig egy új projektet hozott létre: egy olyan webshopot, ahol az általa „kigondolt, megformált, összegyűjtött és megtervezett” alkotásokat lehet megvásárolni. Ez a Cave Things, ami minden Nick Cave fannak kötelező.

A webshopon számos kreatív furcsaságot vásárolhatunk: Jézus-hableány printet, történelmi képeslapokat, dalszöveges pólókat, Nick Cave saját polaroidjait, szellemes kulcstartót, Into My Arms posztert, Madonnás vagy épp Hyatt Girls-ös jegyzetfüzetet, csempét, Mutiny-s pólót, Jubilee Street-szentkutyás-idézetes printet és még rengeteg minden mást. A termékek közt böngészve pedig olyan intim bölcsességeket oszt meg velünk Nick, mint például

megmagyarázhatatlanul vonzódom Moby Dickhez, a transzcendentális meditációhoz és az állatformájú lufikhoz

és

a rajzok egy bizonyos rituális és megrögzött gondolkodásmód bizonyítékai. Igazából nem egészen különbözik az írás aktusától

esetleg

Tágranyílt szemű, ellenállhatatlan felépítmények

vagy

gyengéim Nina Simone, az Olympia írógépek és az imakártyák.

A webshopon már tíz dollártól lehet rendelni, egyes dolgok még csak előrendelhetők – mások meg már ki is fogytak – és úgy fest, Magyarországra is szállítanak, szóval ha Nick Cave túlstimulált elméjének szörnyű maradványaiból szeretnél egyet, ez a te helyed.

Ez is érdekelhet:

póló | alkotás | moby dick | polaroid | zeneszerző

FOLYTASD EZZEL

Így csobbanhatsz idegenek medencéiben Amerikában

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom