Close
Hatalmas érzés lehet testközelből figyelni a bálnákat

Hatalmas érzés lehet testközelből figyelni a bálnákat

A bálnák a bolygó egyik legcsodálatosabb élőlényei: óriási testük a vízben szinte tollpihék könnyedségével mozog, hatalmasak, szelídek, és egészen ritkán találkozhatunk velük. Norvégiában mondjuk van rá esély, ha nekiindulunk egy bálnalesnek. Egy ilyen alkalomról szól ez a videó. 

Októbertől márciusig milliónyi hering jelenik meg a norvég fjordok vonalán, ami persze igazi all you can eat lehetőséget jelent az orkáknak. Májustól szeptemberig viszont inkább a hatalmas bálnák látványa nyűgözi le mindazokat, akik például Tromsø környékére mennek, és kihajóznak egy bálnalesre.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom