Close
Hatalmas érzés lehet testközelből figyelni a bálnákat

Hatalmas érzés lehet testközelből figyelni a bálnákat

A bálnák a bolygó egyik legcsodálatosabb élőlényei: óriási testük a vízben szinte tollpihék könnyedségével mozog, hatalmasak, szelídek, és egészen ritkán találkozhatunk velük. Norvégiában mondjuk van rá esély, ha nekiindulunk egy bálnalesnek. Egy ilyen alkalomról szól ez a videó. 

Októbertől márciusig milliónyi hering jelenik meg a norvég fjordok vonalán, ami persze igazi all you can eat lehetőséget jelent az orkáknak. Májustól szeptemberig viszont inkább a hatalmas bálnák látványa nyűgözi le mindazokat, akik például Tromsø környékére mennek, és kihajóznak egy bálnalesre.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ez az egyik legszebb táj a világon két nagyváros között
Észak-Norvégia szépségét látva elnémul az ember
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom