Close
Gyönyörű geometrikus vonalakkal gondolták újra ezt a norvég kabinházat

Gyönyörű geometrikus vonalakkal gondolták újra ezt a norvég kabinházat

Egy 1930-as években épült faházat gondoltak remek érzékkel újra. Rosszkedvünk telét szívesen átvészelnénk itt!

Nordmakkában, Oslótól északra épült még a harmincas években ez a kabin az erdő mélyén, melyet most a Rever & Drage építészstúdió gondolt újra. A közel százéves faházba első körben természetesen bevezették a vizet és az áramot, de ennél sokkal többet tettek a tervezők:

egyrészt megemelték a sziklaágyról a házat a jobb kilátás és a jövőbeli könnyű mozdíthatóság érdekében, valamint kortárs építészeti elemekkel tették izgalmassá a kedves épületet.

Az óriási, geometrikus ablakokból fantasztikus kilátás nyílik a tájra és a norvég naplementékre úgy, hogy az újítás egyáltalán nem veszi el az épület rusztikus jellegét.

A kabinban a földszinten található egy apró konyha és fürdőszoba, majd egy nappali, mely egy nagyhálószobába fut ki; innen vezet fel egy létra a gyerekek hálóihoz és játszószobájába.

Már a fotókról is belélegezzük az isteni faillatot és a meghittséget, melyet csodálatosan keretbe foglal a gyönyörű norvég erdő a ház körül.

Igen, rosszkedvünk telét nagyon szívesen átvészelnénk ebben a kedves kabinban!

(Fotók: Tom Auger)

kabin | norvég | nagy sztori | építészet | faház

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram