Close
Lehet egészen üde hangulatú time-lapse videót is készíteni Szibéria legnagyobb városáról

Lehet egészen üde hangulatú time-lapse videót is készíteni Szibéria legnagyobb városáról

Novoszibirszk alig több mint háromezer kilométerre van Moszkvától keletre, ahová Európa ezen részéről hajlamosak vagyunk jégkorszakot és az azt túlélni igyekvő szerencsétlen embereket képzelni. Ez persze nem így van, felülről nézve ez a város is olyan, mint a hasonló méretűek általában – legalább addig, amíg jön a tényleg kemény tél.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom