Close
Izgalmakkal és füstöléssel teli lesz Buda új találkozóhelye

Izgalmakkal és füstöléssel teli lesz Buda új találkozóhelye

Május 14-én nyílik a budai Vár tövében az UMO kertje, ahol a vendégek számára az étteremtől megszokott izgalmas ételek és koktélok mellé live DJ-szettel teremtenek hangulatot a Ponty utcában.

A május 14-e, szombatra előre asztalt foglalók ráadásul az UMO csapatának vendégei lesznek az UMO egyik signature koktéljára, az Avenue 26-ra és egy Picantón Taco Prawn-ra vagy egy Taco Pulled Pork-ra is.

Ahol a füst a lelke mindennek

Az étterem elnevezése azt jelenti, füst. Gasztrokoncepciójuk szerint előtérbe kerülnek a faszenes grillen készített ételek, a füstös ízek.

A füst az ételekben és a kifejezetten erre a helyre kifejlesztett koktélokban is egyaránt megjelenik.

Az UMO ablak a világra, ahol az alapanyagok és a gasztronómiai technikák összjátéka ad nem mindennapi élményt.

A tűz, mint fő elem, a füst, mint fő hatás az ételek mellett a koktélozással is összefonódik.

Multikulturalizmus

Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, Molnár Attila, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nemzetközi konyhát álmodtak oda,

ahol több kultúra, több tájegység találkozik egy tányéron.

A konyhát Molnár Szilárd Balázs vezeti, aki Puerto Banús, Málaga és London után kifejezetten az UMO kedvéért tért vissza Budapestre. A multikulturalizmus ihlette gasztronómiai koncepciót egészítik ki Nagy Zoltán (Boutiq Bar) által kreált koktélok, míg a specialty kávé-kínálat a One Eleven Roastery-s Molnár Attila nevéhez fűződik.

A fentiek összehangoláséért és a tökéletes UMO élményért pedig Turák Imre éttermi vezető felel.

Mindig van miért az UMO-ba látogatni

A május 14-vel nyíló kerttel az UMO további izgalmas események helyszíne is lesz. Ilyen a fúziós jóga brunch-sorozat, ahol újabb lehetőséget kínálnak a világgal és önmagunkkal történő kapcsolódásra; az élményt a Mexikóból hozott füstölőik teszik majd teljessé.

Havonta jön majd az UMO Session, melyen a hangulaton, a live DJ-szetteken és a koktélokon lesz a hangsúly. Az UMO Kitchen Takeover keretében pedig egy-egy estére, hétvégére külföldi vendégséfek veszik át az UMO konyháját. Ezeken az estéken ültetett vacsorával készülnek.

FOLYTASD EZZEL
Tíz ország, aminek egyedülálló kávékultúrája rabul ejt
Szereted a bort és a csokit? Ide kell utaznod ezen a nyáron!
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom