Close
Izgalmakkal és füstöléssel teli lesz Buda új találkozóhelye

Izgalmakkal és füstöléssel teli lesz Buda új találkozóhelye

Május 14-én nyílik a budai Vár tövében az UMO kertje, ahol a vendégek számára az étteremtől megszokott izgalmas ételek és koktélok mellé live DJ-szettel teremtenek hangulatot a Ponty utcában.

A május 14-e, szombatra előre asztalt foglalók ráadásul az UMO csapatának vendégei lesznek az UMO egyik signature koktéljára, az Avenue 26-ra és egy Picantón Taco Prawn-ra vagy egy Taco Pulled Pork-ra is.

Ahol a füst a lelke mindennek

Az étterem elnevezése azt jelenti, füst. Gasztrokoncepciójuk szerint előtérbe kerülnek a faszenes grillen készített ételek, a füstös ízek.

A füst az ételekben és a kifejezetten erre a helyre kifejlesztett koktélokban is egyaránt megjelenik.

Az UMO ablak a világra, ahol az alapanyagok és a gasztronómiai technikák összjátéka ad nem mindennapi élményt.

A tűz, mint fő elem, a füst, mint fő hatás az ételek mellett a koktélozással is összefonódik.

Multikulturalizmus

Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, Molnár Attila, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nemzetközi konyhát álmodtak oda,

ahol több kultúra, több tájegység találkozik egy tányéron.

A konyhát Molnár Szilárd Balázs vezeti, aki Puerto Banús, Málaga és London után kifejezetten az UMO kedvéért tért vissza Budapestre. A multikulturalizmus ihlette gasztronómiai koncepciót egészítik ki Nagy Zoltán (Boutiq Bar) által kreált koktélok, míg a specialty kávé-kínálat a One Eleven Roastery-s Molnár Attila nevéhez fűződik.

A fentiek összehangoláséért és a tökéletes UMO élményért pedig Turák Imre éttermi vezető felel.

Mindig van miért az UMO-ba látogatni

A május 14-vel nyíló kerttel az UMO további izgalmas események helyszíne is lesz. Ilyen a fúziós jóga brunch-sorozat, ahol újabb lehetőséget kínálnak a világgal és önmagunkkal történő kapcsolódásra; az élményt a Mexikóból hozott füstölőik teszik majd teljessé.

Havonta jön majd az UMO Session, melyen a hangulaton, a live DJ-szetteken és a koktélokon lesz a hangsúly. Az UMO Kitchen Takeover keretében pedig egy-egy estére, hétvégére külföldi vendégséfek veszik át az UMO konyháját. Ezeken az estéken ültetett vacsorával készülnek.

grillételek | program | kert | umo | étterem

FOLYTASD EZZEL

Letarolta Spanyolország és Portugália a Michelin-t

Ennek a konyhai trükknek hála soha többé nem kell hámoznunk a burgonyát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram