Close
A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

Először rendezik meg a Nyitott Főzdék Napját, amelyen huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit a (kézműves) sörök szerelmesei előtt az ország különböző pontjain. Október 10-én változatos programokkal, főzdetúrákkal, finom falatokkal, sörkóstolókkal és vásárlási lehetőséggel várnak minket a hazai kisüzemek Győrzámolytól Hajdúböszörményig, Tokajtól Magyarhertelendig.

A Nyitott Főzdék Napja programhelyszínein a sörkóstolás és -vásárlás mellett lehetőség lesz a sörfőzdék működésének, a sörkészítés folyamatának, illetve a sör alapanyagainak megismerésére.

A résztvevők közül több sörfőzde is új főzeteket mutat be, illetve helyi kistermelőket hívott meg, így a sör mellett kézműves sajtokat, párlatokat, környékbeli finomságokat is kóstolhatnak a látogatók.

Budapesten, a Váci úton, a First The Craft Beer Co. sörbemutatókkal készül majd, ahol

először kóstolhatod majd a főzde 2020-as Oktoberfest marzenjét, és egy vadiúj dupla NEIPA is debütál.

Ezenkívül lesz foodtruck, lesznek játékok, és egész nap indulnak főzdetúrák. Itt tudod lecsekkolni, hogy a 25 magyar sörfőzde közül melyik van a legközelebb hozzád térben, ízvilágban és programajánlatban.

És ha többet megtudnál a First The Craft Beer Co.-ról:

(Forrás: Beerporn, Nyitott Főzdék Napja)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom