Close
A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

Először rendezik meg a Nyitott Főzdék Napját, amelyen huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit a (kézműves) sörök szerelmesei előtt az ország különböző pontjain. Október 10-én változatos programokkal, főzdetúrákkal, finom falatokkal, sörkóstolókkal és vásárlási lehetőséggel várnak minket a hazai kisüzemek Győrzámolytól Hajdúböszörményig, Tokajtól Magyarhertelendig.

A Nyitott Főzdék Napja programhelyszínein a sörkóstolás és -vásárlás mellett lehetőség lesz a sörfőzdék működésének, a sörkészítés folyamatának, illetve a sör alapanyagainak megismerésére.

A résztvevők közül több sörfőzde is új főzeteket mutat be, illetve helyi kistermelőket hívott meg, így a sör mellett kézműves sajtokat, párlatokat, környékbeli finomságokat is kóstolhatnak a látogatók.

Budapesten, a Váci úton, a First The Craft Beer Co. sörbemutatókkal készül majd, ahol

először kóstolhatod majd a főzde 2020-as Oktoberfest marzenjét, és egy vadiúj dupla NEIPA is debütál.

Ezenkívül lesz foodtruck, lesznek játékok, és egész nap indulnak főzdetúrák. Itt tudod lecsekkolni, hogy a 25 magyar sörfőzde közül melyik van a legközelebb hozzád térben, ízvilágban és programajánlatban.

És ha többet megtudnál a First The Craft Beer Co.-ról:

(Forrás: Beerporn, Nyitott Főzdék Napja)

FOLYTASD EZZEL
Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom