Close
A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

Először rendezik meg a Nyitott Főzdék Napját, amelyen huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit a (kézműves) sörök szerelmesei előtt az ország különböző pontjain. Október 10-én változatos programokkal, főzdetúrákkal, finom falatokkal, sörkóstolókkal és vásárlási lehetőséggel várnak minket a hazai kisüzemek Győrzámolytól Hajdúböszörményig, Tokajtól Magyarhertelendig.

A Nyitott Főzdék Napja programhelyszínein a sörkóstolás és -vásárlás mellett lehetőség lesz a sörfőzdék működésének, a sörkészítés folyamatának, illetve a sör alapanyagainak megismerésére.

A résztvevők közül több sörfőzde is új főzeteket mutat be, illetve helyi kistermelőket hívott meg, így a sör mellett kézműves sajtokat, párlatokat, környékbeli finomságokat is kóstolhatnak a látogatók.

Budapesten, a Váci úton, a First The Craft Beer Co. sörbemutatókkal készül majd, ahol

először kóstolhatod majd a főzde 2020-as Oktoberfest marzenjét, és egy vadiúj dupla NEIPA is debütál.

Ezenkívül lesz foodtruck, lesznek játékok, és egész nap indulnak főzdetúrák. Itt tudod lecsekkolni, hogy a 25 magyar sörfőzde közül melyik van a legközelebb hozzád térben, ízvilágban és programajánlatban.

És ha többet megtudnál a First The Craft Beer Co.-ról:

(Forrás: Beerporn, Nyitott Főzdék Napja)

kézműves sör | FIRST The Craft Beer Co | sör | kisüzemi sör | craft beer

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram