Close
Minden négyzetcentije nyár ennek a nyolc portugál villának

Minden négyzetcentije nyár ennek a nyolc portugál villának

Akármennyire is szitálós-esős tél van, most ide érezzük a nyár meleg, simogató, tengersós illatát.

A katalán RCR építésziroda tervezte ezt a luxusvilla-komplexumot Portugáliában, a Palmares Ocean Living & Golf Resortba. A Pritzker-díjas építészstúdió által megálmodott épületegyüttes egyelőre nyolc exkluzív, „signature” betonvillából áll; további száz villát fognak még megépíteni a területen, azonban ez a nyolc lesz csak Signature Villa a resortban.

A vörös betonépületekben négy háló és négy fürdő, valamint tágas kert, teraszok és nagyvonalú, privát medence található az új lakók örömére, valamint egészen hihetetlen kilátás teszi rá a pontot a magaséletre.

A Signature villák mindegyike egyedi, de mégis hasonló; a vörös pigmentes látszóbeton-felületek, a geometrikus formák, az óriási üvegfalak mindegyikben egyeznek, kialakításukban viszont jövőbeli tulajdonosaik kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt.

Az összes villában mindegyik hálószobához saját terasz tartozik, de közös kültéri rész is van, szóval könnyű eldönteni, hogy egyedül vagy társaságban szeretnénk élvezni a mindent. A resortban emellett egy huszonhétlyukas golfpályán is játszhatnak a lakók.

(Forrás: Dezeen)

portugália | villa | portugál | luxusvilla | luxus

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram