Close
Kaliforniába jöttem, ebben az óceánparti házban leélném az életem

Kaliforniába jöttem, ebben az óceánparti házban leélném az életem

Abban biztosak vagyunk, hogy nem csak Bel-Air hercege választaná otthonául a kaliforniai napos partok mentén felállított, falak mögött rejtőzködő modern Cormac Rezidenciát, hanem bárki beköltözne, ha tehetné.

Corona del Mar híres virágos utcájában található ez a kortárs tengerparti ház, amely gyönyörűséges kilátással ajándékoz meg mind a Newport öbölre, mind a látványos kaliforniai óceánparti strandokra.

A szenvedélyes épület jegyein első ránézésre is visszaköszönnek a legmodernebb építészeti fortélyok, melyek a kifinomultság és az elegancia között lavíroznak.

A Cormac Rezidencia udvarába szinte észrevétlenül beleolvadó csodás medence óceánra néző panorámával csábítja a vendégeket, akik a 278 négyzetméter alapterületű ház valamennyi helyiségében átérezhetik a napfényes Kalifornia hangulatát.

A 2012-ben felhúzott épület ötlete a helyi bázisú Laidlaw Schultz Architects iroda tervezőasztalán született meg, miután a megrendelő valami egyedit szeretett volna viszontlátni, és egy olyan újszerű otthont, melyben egyre növekvő létszámú családja kényelmesen elfér.

Egy csendes kis utcában, visszafogott környezetben helyezkedik el a part menti ingatlan, amely kívülről semmilyen jelet nem enged láttatni a falak mögé rejtett különleges világából.

A festett téglák, a lakkozott bútorok és a régies fapadlók a fehér falakkal harmóniában állva kiemelik az otthon jellegzetes stílusát.

Ha egy helyiséget kellene kiemelni ebből a megragadó óceánparti házból, egészen biztosan a nappaliból nyíló, félig nyitott teraszára szavaznánk, de a medence partján lévő hatalmas kanapékon is el tudnánk tölteni az egész nyarat. Vagy egy egész évet.

(Fotók: adelto.co.uk, Larry Falke)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom