Close
Kaliforniába jöttem, ebben az óceánparti házban leélném az életem

Kaliforniába jöttem, ebben az óceánparti házban leélném az életem

Abban biztosak vagyunk, hogy nem csak Bel-Air hercege választaná otthonául a kaliforniai napos partok mentén felállított, falak mögött rejtőzködő modern Cormac Rezidenciát, hanem bárki beköltözne, ha tehetné.

Corona del Mar híres virágos utcájában található ez a kortárs tengerparti ház, amely gyönyörűséges kilátással ajándékoz meg mind a Newport öbölre, mind a látványos kaliforniai óceánparti strandokra.

A szenvedélyes épület jegyein első ránézésre is visszaköszönnek a legmodernebb építészeti fortélyok, melyek a kifinomultság és az elegancia között lavíroznak.

A Cormac Rezidencia udvarába szinte észrevétlenül beleolvadó csodás medence óceánra néző panorámával csábítja a vendégeket, akik a 278 négyzetméter alapterületű ház valamennyi helyiségében átérezhetik a napfényes Kalifornia hangulatát.

A 2012-ben felhúzott épület ötlete a helyi bázisú Laidlaw Schultz Architects iroda tervezőasztalán született meg, miután a megrendelő valami egyedit szeretett volna viszontlátni, és egy olyan újszerű otthont, melyben egyre növekvő létszámú családja kényelmesen elfér.

Egy csendes kis utcában, visszafogott környezetben helyezkedik el a part menti ingatlan, amely kívülről semmilyen jelet nem enged láttatni a falak mögé rejtett különleges világából.

A festett téglák, a lakkozott bútorok és a régies fapadlók a fehér falakkal harmóniában állva kiemelik az otthon jellegzetes stílusát.

Ha egy helyiséget kellene kiemelni ebből a megragadó óceánparti házból, egészen biztosan a nappaliból nyíló, félig nyitott teraszára szavaznánk, de a medence partján lévő hatalmas kanapékon is el tudnánk tölteni az egész nyarat. Vagy egy egész évet.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

(Fotók: adelto.co.uk, Larry Falke)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom