Close
Jön egy offline túra a Badacsonyban, melyen le kell adni a telefont

Jön egy offline túra a Badacsonyban, melyen le kell adni a telefont

Mert néha meg kell állni, és nem árt mindent, vagy legalábbis az agyunkat meg a telefont kikapcsolni. 

Április 6-án offline túrát szerveznek a Badacsonyba, hogy néhány órára segítsenek elfelejteni a külvilágot, pontosabban azt, amelyik messze van, vagy virtuális. A délelőtt 11 órakor a badacsonytördemici vasútállomásról induló etapon a szervezők elveszik a résztvevők telefonjait (természetesen a nap végén visszaadják), hogy kizárólag a természetre, a fákra, a tavakra, a hegyekre, a kilátásra, a beszélgetésekre és a barátkozásra koncentráljanak.

A Kéktúra útvonalán haladó kirándulás érinti a Skizo Borházat, a Kisfaludy-kilátót, a Laposa-birtokot, miközben piknikezni is megáll a csapat, továbbá készülnek lesz néhány meglepetéssel is. A remélhetőleg kellemes tavaszi időben induló túra részvételi díja 3500 forint, további részletek errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

tavasz | túra | balaton | természet | offline

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Szabad szemmel is elképesztően látványos bolygóegyüttállás lesz a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom