Close
Jön egy offline túra a Badacsonyban, melyen le kell adni a telefont

Jön egy offline túra a Badacsonyban, melyen le kell adni a telefont

Mert néha meg kell állni, és nem árt mindent, vagy legalábbis az agyunkat meg a telefont kikapcsolni. 

Április 6-án offline túrát szerveznek a Badacsonyba, hogy néhány órára segítsenek elfelejteni a külvilágot, pontosabban azt, amelyik messze van, vagy virtuális. A délelőtt 11 órakor a badacsonytördemici vasútállomásról induló etapon a szervezők elveszik a résztvevők telefonjait (természetesen a nap végén visszaadják), hogy kizárólag a természetre, a fákra, a tavakra, a hegyekre, a kilátásra, a beszélgetésekre és a barátkozásra koncentráljanak.

A Kéktúra útvonalán haladó kirándulás érinti a Skizo Borházat, a Kisfaludy-kilátót, a Laposa-birtokot, miközben piknikezni is megáll a csapat, továbbá készülnek lesz néhány meglepetéssel is. A remélhetőleg kellemes tavaszi időben induló túra részvételi díja 3500 forint, további részletek errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom