Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Kaliforniai pajtaálom.

A Sonoma-völgyben, Kalifornia borrégiójában épült ez a pajtaszerű nyaraló a Faulkner építészstúdió gondos tervezésében. Újrahasznosított fa és edzett acél a fő hozzávalói ennek az aszimmetrikus tetejű háznak Glenn Ellenben, mely egy kis városka egyórányira San Franciscótól – a tulajdonos és családja ide vonul el városi életükből, mikor nyugalomra vágynak. Mi pedig úgy egy fél-háromnegyed vagy akár egy egész életre is könnyen el tudnánk ide vonulni.

A kétemeletes ház 362 négyzetméteres, és egy finom lejtőre épült, ezért gyönyörű a kilátás az osztott üvegfalak mögött. A kifinomult házban a földszint a közösségi téré, az első emeleten pedig három hálószobát alakítottak ki.

Nagyon rendben van a nyaraló, elkortyolnánk itt a helyi Glenn Ellen-borból párat, az biztos.

(Fotók: Joe Fletcher)

pajtaház | kalifornia | szőlő | ház | bor

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom