Close
Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Kaliforniai pajtaálom.

A Sonoma-völgyben, Kalifornia borrégiójában épült ez a pajtaszerű nyaraló a Faulkner építészstúdió gondos tervezésében. Újrahasznosított fa és edzett acél a fő hozzávalói ennek az aszimmetrikus tetejű háznak Glenn Ellenben, mely egy kis városka egyórányira San Franciscótól – a tulajdonos és családja ide vonul el városi életükből, mikor nyugalomra vágynak. Mi pedig úgy egy fél-háromnegyed vagy akár egy egész életre is könnyen el tudnánk ide vonulni.

A kétemeletes ház 362 négyzetméteres, és egy finom lejtőre épült, ezért gyönyörű a kilátás az osztott üvegfalak mögött. A kifinomult házban a földszint a közösségi téré, az első emeleten pedig három hálószobát alakítottak ki.

Nagyon rendben van a nyaraló, elkortyolnánk itt a helyi Glenn Ellen-borból párat, az biztos.

(Fotók: Joe Fletcher)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom