Close
Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Kaliforniai pajtaálom.

A Sonoma-völgyben, Kalifornia borrégiójában épült ez a pajtaszerű nyaraló a Faulkner építészstúdió gondos tervezésében. Újrahasznosított fa és edzett acél a fő hozzávalói ennek az aszimmetrikus tetejű háznak Glenn Ellenben, mely egy kis városka egyórányira San Franciscótól – a tulajdonos és családja ide vonul el városi életükből, mikor nyugalomra vágynak. Mi pedig úgy egy fél-háromnegyed vagy akár egy egész életre is könnyen el tudnánk ide vonulni.

A kétemeletes ház 362 négyzetméteres, és egy finom lejtőre épült, ezért gyönyörű a kilátás az osztott üvegfalak mögött. A kifinomult házban a földszint a közösségi téré, az első emeleten pedig három hálószobát alakítottak ki.

Nagyon rendben van a nyaraló, elkortyolnánk itt a helyi Glenn Ellen-borból párat, az biztos.

(Fotók: Joe Fletcher)

kalifornia | nyaraló | dizájn | borrégió | szőlő

FOLYTASD EZZEL

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram