Close
Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Ők nyaralónak használják, mi egy életre beköltöznénk ebbe a házba

Kaliforniai pajtaálom.

A Sonoma-völgyben, Kalifornia borrégiójában épült ez a pajtaszerű nyaraló a Faulkner építészstúdió gondos tervezésében. Újrahasznosított fa és edzett acél a fő hozzávalói ennek az aszimmetrikus tetejű háznak Glenn Ellenben, mely egy kis városka egyórányira San Franciscótól – a tulajdonos és családja ide vonul el városi életükből, mikor nyugalomra vágynak. Mi pedig úgy egy fél-háromnegyed vagy akár egy egész életre is könnyen el tudnánk ide vonulni.

A kétemeletes ház 362 négyzetméteres, és egy finom lejtőre épült, ezért gyönyörű a kilátás az osztott üvegfalak mögött. A kifinomult házban a földszint a közösségi téré, az első emeleten pedig három hálószobát alakítottak ki.

Nagyon rendben van a nyaraló, elkortyolnánk itt a helyi Glenn Ellen-borból párat, az biztos.

(Fotók: Joe Fletcher)

nyaraló | san francisco | bor | amerika | Pajta

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom