Close
Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

A Hi-Interiors bemutatta okos ágyának továbbfejlesztett változatát, ami tökéletes kifogás lehet az egész napos ágyban fetrengésre.

Amikor már éppen azt gondoltuk, semmi szükségünk több okoseszközre otthon, akkor jött szembe velünk a Hi-Interiors kiokosított ágya. A HiBed már első ránézésre képes elvarázsolni az embert: a dizájnért egy elismert olasz építész, Fabio Vinella felelt.

Az első modellhez képest ez az ágy jóval kecsesebb vonalvezetésű. A stílusára akár azt is mondhatnánk, minimalista, a tudása azonban a maximumot hozza. Semmi nem hiányzik belőle, amit egy ágytól elvárhatunk, sőt!

Beépített 4K-projektorral rendelkezik, valamint egy visszahúzható, hatalmas képernyővel, amely alulról tűnik elő igény esetén. A teljes mozihatás érdekében rejtett hangszórókat építettek be a keretbe, ezeket a projektorral összehangolva vagy külön zenehallgatásra is lehet használni.

A HiBed egyedi fényrendszerrel is felszerelt, ami remekül használható olvasáshoz, illetve segít éjszaka tájékozódni a sötétben.

Az okoságy ráadásul nemcsak a szórakoztatásunkról, hanem az egészségünkről is gondoskodik.

Egy beépített applikáció segítségével monitorozza az alvásunkat, statisztikákat készít, figyeli a hőmérsékletet, a levegő minőségét és még a testsúlyunkat is. Reggelente intelligens hangjelzéssel ébreszt, méghozzá az aktuális hírek és a várható időjárás ismertetésével.

A HiBed máris előrendelhető ezen a weboldalon keresztül, ám a pontos árát még nem lehet tudni. Viszonyításképpen az ágy előző verziója 40 ezer dollárba, vagyis 11,5 millió forintba került.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Hi-Interiors)

okosotthon | hibed | lustálkodás | projektor | okos ágy

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A hangzás tudománya: érkezik a Dyson légtisztítós, aktív zajszűréssel ellátott hi-fi fejhallgatója

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram