Close
Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

A Hi-Interiors bemutatta okos ágyának továbbfejlesztett változatát, ami tökéletes kifogás lehet az egész napos ágyban fetrengésre.

Amikor már éppen azt gondoltuk, semmi szükségünk több okoseszközre otthon, akkor jött szembe velünk a Hi-Interiors kiokosított ágya. A HiBed már első ránézésre képes elvarázsolni az embert: a dizájnért egy elismert olasz építész, Fabio Vinella felelt.

Az első modellhez képest ez az ágy jóval kecsesebb vonalvezetésű. A stílusára akár azt is mondhatnánk, minimalista, a tudása azonban a maximumot hozza. Semmi nem hiányzik belőle, amit egy ágytól elvárhatunk, sőt!

Beépített 4K-projektorral rendelkezik, valamint egy visszahúzható, hatalmas képernyővel, amely alulról tűnik elő igény esetén. A teljes mozihatás érdekében rejtett hangszórókat építettek be a keretbe, ezeket a projektorral összehangolva vagy külön zenehallgatásra is lehet használni.

A HiBed egyedi fényrendszerrel is felszerelt, ami remekül használható olvasáshoz, illetve segít éjszaka tájékozódni a sötétben.

Az okoságy ráadásul nemcsak a szórakoztatásunkról, hanem az egészségünkről is gondoskodik.

Egy beépített applikáció segítségével monitorozza az alvásunkat, statisztikákat készít, figyeli a hőmérsékletet, a levegő minőségét és még a testsúlyunkat is. Reggelente intelligens hangjelzéssel ébreszt, méghozzá az aktuális hírek és a várható időjárás ismertetésével.

A HiBed máris előrendelhető ezen a weboldalon keresztül, ám a pontos árát még nem lehet tudni. Viszonyításképpen az ágy előző verziója 40 ezer dollárba, vagyis 11,5 millió forintba került.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Hi-Interiors)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom