Close
Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

A Hi-Interiors bemutatta okos ágyának továbbfejlesztett változatát, ami tökéletes kifogás lehet az egész napos ágyban fetrengésre.

Amikor már éppen azt gondoltuk, semmi szükségünk több okoseszközre otthon, akkor jött szembe velünk a Hi-Interiors kiokosított ágya. A HiBed már első ránézésre képes elvarázsolni az embert: a dizájnért egy elismert olasz építész, Fabio Vinella felelt.

Az első modellhez képest ez az ágy jóval kecsesebb vonalvezetésű. A stílusára akár azt is mondhatnánk, minimalista, a tudása azonban a maximumot hozza. Semmi nem hiányzik belőle, amit egy ágytól elvárhatunk, sőt!

Beépített 4K-projektorral rendelkezik, valamint egy visszahúzható, hatalmas képernyővel, amely alulról tűnik elő igény esetén. A teljes mozihatás érdekében rejtett hangszórókat építettek be a keretbe, ezeket a projektorral összehangolva vagy külön zenehallgatásra is lehet használni.

A HiBed egyedi fényrendszerrel is felszerelt, ami remekül használható olvasáshoz, illetve segít éjszaka tájékozódni a sötétben.

Az okoságy ráadásul nemcsak a szórakoztatásunkról, hanem az egészségünkről is gondoskodik.

Egy beépített applikáció segítségével monitorozza az alvásunkat, statisztikákat készít, figyeli a hőmérsékletet, a levegő minőségét és még a testsúlyunkat is. Reggelente intelligens hangjelzéssel ébreszt, méghozzá az aktuális hírek és a várható időjárás ismertetésével.

A HiBed máris előrendelhető ezen a weboldalon keresztül, ám a pontos árát még nem lehet tudni. Viszonyításképpen az ágy előző verziója 40 ezer dollárba, vagyis 11,5 millió forintba került

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Hi-Interiors)

Close