Close
Olaszország csak egy van!

Olaszország csak egy van!

2016-ban három kreatív olasz srác elhatározta, hogy felkerekednek egy több mint harmincéves lakóautóval. A hathetes trip egyik célja az volt, hogy összehozzanak egy ízig-vérig olasz kisfilmet, ami eredeti, életszagú és szakít a tökéletes videókkal és karakter nélküli történetekkel.

Szicíliától az Alpokig haladtak, mesés felvételeket készítettek és megragadták országuk lényegét. Ha esetleg hiányozna Olaszország, ez a majdnem öt perc egy picit segít betömi ezt az űrt. 2018-ban megannyi díjat kaptak az alkotásért — megérdemelten.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom