Close
Olaszország csak egy van!

Olaszország csak egy van!

2016-ban három kreatív olasz srác elhatározta, hogy felkerekednek egy több mint harmincéves lakóautóval. A hathetes trip egyik célja az volt, hogy összehozzanak egy ízig-vérig olasz kisfilmet, ami eredeti, életszagú és szakít a tökéletes videókkal és karakter nélküli történetekkel.

Szicíliától az Alpokig haladtak, mesés felvételeket készítettek és megragadták országuk lényegét. Ha esetleg hiányozna Olaszország, ez a majdnem öt perc egy picit segít betömi ezt az űrt. 2018-ban megannyi díjat kaptak az alkotásért — megérdemelten.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

itália | olaszország | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram