Close
Február közepétől csak az oltottak kaphatnak védettségit Magyarországon

Február közepétől csak az oltottak kaphatnak védettségit Magyarországon

A csütörtöki kormányinfón jelentette be a változást Gulyás Gergely.

A miniszter elmondta, hogy február 15-től csupán az minősül oltottnak és az kaphat védettségi igazolást, aki mindhárom oltását megkapta, vagy a második oltását hat hónapon belül vette fel (tizennyolc éven felüliek esetén),

a védettségi igazolvány pedig oltási igazolvánnyá alakul át.

Rövidebb lesz a kötelező karantén ideje: felnőttek esetében hét nappal kell számolni, amiből tünetmentesen és negatív PCR-teszttel akár öt nap után ki lehet szabadulni.

(Fotók: Getty Images, Pixabay)

 

kizárólag | február | érvényes | covid | igazolvány

FOLYTASD EZZEL

Így befolyásolja az energiaválság a magyarok idei karácsonyi költéseit

Öt csodás gasztrokönyv karácsonyra

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram