Close
Így segít a Müpa, hogy változatosabbak legyenek az otthon eltöltött esték

Így segít a Müpa, hogy változatosabbak legyenek az otthon eltöltött esték

Folytatódnak a Müpa esti online közvetítései: a Müpa Home sorozat programjában az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus előadása, valamint egy táncjátékkal előadott Peer Gynt szerepel.

Az intézmény közleménye szerint ezen a héten is bepillantást engednek néhány európai hangversenyterem programjába. Ezúttal a Philharmonie Luxembourg és a Gulbenkian Foundation Lisbon egy-egy koncertjének közvetítését is lehet követni a Müpa Facebook-oldalán.

Pénteken 19 óra 30 perctől a Jupiter-szimfónia és c-moll mise – egy este Mozarttal című koncert látható. Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus 2018-as előadása alkalmával Mozart népszerű művei Vashegyi György vezényletével és olyan neves énekesek tolmácsolásában csendülnek fel, mint Baráth Emőke, Szutrély Katalin, Megyesi Zoltán és Najbauer Lóránt.

Szombaton 19 óra 30 perctől Grieg Peer Gynt című műve, a Budafoki Dohnányi Zenekar 2017-es produkciója látható, a Coincidance táncegyüttes, illetve olyan énekesek közreműködésével, mint Csereklyei Andrea vagy Blazsó Domonkos. A mesélő a magyar színháztörténet egyik legemlékezetesebb Peer Gynt-alakítását jegyző Huszti Péter.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Posztós János, Müpa)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom