Close
Operabeavató nem csak operarajongóknak

Operabeavató nem csak operarajongóknak

Az opera mindenkié, és most mindenki élvezetesen ismerheti meg a műfajt.

Az opera sokak számára a magasművészetnek az a foka, ahová már nem mindenki tud vagy akar felkapaszkodni. Ez persze teljes tévedés, ennek eloszlatására pedig nincs jobb, mint a Dinyés Dániel zeneszerző-zenei vezető és Göttinger Pál rendező által életre hívott Operabeavató.

A tízrészes sorozat egyetlen operáról, Mozart Figaro házasságá-ról szól, olyan beszélgetős, interaktív, kísérletezős formában, amilyenre egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség. A minden alkalommal egyedi, megismételhetetlen estéhez több díjjal kitüntetett, nemzetközileg is elismert operaénekesek társulnak: Bordás Barbara, Cseh Antal, Erdős Attila, Gábor Géza, Horváth István, Kolonits Klára.

Az alkotók állítják, a zenét és a színházat egyesítő műfaj, az opera bárki számára érthető és élvezetes lehet – a korábbi Operabeavatók tapasztalatai alapján teljesen igazuk van. A helyszín ebben az évadban a Hatszín Teátrum, jegyek itt foglalhatók.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Szokodi Bea)

operabeavató | figaro házassága | dinyés dániel | előadás | opera

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram