Close
A Balenciaga olyan órát dobott a piacra, ami nem mutatja az időt

A Balenciaga olyan órát dobott a piacra, ami nem mutatja az időt

Igazából ez inkább egy olyan karkötő, amit a karórák fazonja inspirált.

A spanyol divatmárka néhány éve még táskái miatt került a divatlapokba, mára viszont a nagy alakú, pakolhatós bőrtáskákat felváltották az úgynevezett chunky sneakerek (magastalpú, látványos kialakítású utcai edzőcipő), mint például a Triple S. A cipők mellett továbbra is gyártanak kiegészítőket, így jutunk el a legújabb szenzációjukhoz, egy karóra inspirálta, erősen logózott karkötőhöz.

Time Bracelet névre keresztelték, és stílszerűen azzal a szöveggel dobták a piacra, hogy bármennyi is az idő, itt az idő egy kis Balenciagára. A számlapon két egymásnak háttal álló B betűt találunk, és hogy valaki esetleg nehogy a pezsgőre, netán Bridget Bardot-ra asszociáljon, körbefut többször maga a Balenciaga márkanév is.

A rozsdamentes ékszert cink ötvözet védi a kopástól. A felvétele és levétele megegyezik egy klasszikus óraéval, a szokásos csatos megoldást alkalmazták. A nemóra karkötő ára 895 euró, és arany, illetve ezüst színben kapható.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: GQ, Balenciaga)

balenciaga | divat | márka | karóra | watch

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram