Close
Ennyibe kerülnek majd a napijegyek a kedvenc osztrák síterepeinken

Ennyibe kerülnek majd a napijegyek a kedvenc osztrák síterepeinken

Bár a vénasszonyok nyarának közepén nem feltétlenül a síelés az első gondolatunk, mivel nemsokára indul a szezon, lassan érdemes lehet elkezdeni a tervezgetést.

A Síelők.hu szedte össze az ausztriai síterepek várható bérletárait, és ahogyan az várható volt, a tavaly elmaradt idény miatt jó néhány helyen drágulásra kell számítani.

Ez alapján Söldenben kell a legtöbbet fizetni az egy egynapos bérletért, ott hatvankét eurót kérnek el érte. Utána St. Anton am Arlberg és Grossarl következik a sorban, mindkét helyen hatvanegy euróba kerül az egynapos csúszkálás – olvasható a cikkben.

A magyarok körében népszerűnek számító síterepek közül Gerlitzenben ötvenkét euró, Lachtalban negyvenhét euró lesz a napijegy. A többi síterep árairól ide kattintva lehet bővebben olvasni.

(Forrás: sielok.hu, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Megint jön az éjszakai kijárási tilalom és a védettségis étterembe járás, annyira megnőttek a számok Bukarestben
Van egy ország, amely nemzeti parkokkal küzdene a klímaváltozás ellen
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom