Close
Ennyibe kerülnek majd a napijegyek a kedvenc osztrák síterepeinken

Ennyibe kerülnek majd a napijegyek a kedvenc osztrák síterepeinken

Bár a vénasszonyok nyarának közepén nem feltétlenül a síelés az első gondolatunk, mivel nemsokára indul a szezon, lassan érdemes lehet elkezdeni a tervezgetést.

A Síelők.hu szedte össze az ausztriai síterepek várható bérletárait, és ahogyan az várható volt, a tavaly elmaradt idény miatt jó néhány helyen drágulásra kell számítani.

Ez alapján Söldenben kell a legtöbbet fizetni az egy egynapos bérletért, ott hatvankét eurót kérnek el érte. Utána St. Anton am Arlberg és Grossarl következik a sorban, mindkét helyen hatvanegy euróba kerül az egynapos csúszkálás – olvasható a cikkben.

A magyarok körében népszerűnek számító síterepek közül Gerlitzenben ötvenkét euró, Lachtalban negyvenhét euró lesz a napijegy. A többi síterep árairól ide kattintva lehet bővebben olvasni.

(Forrás: sielok.hu, fotók: Getty Images)

bérlet | egynapos | síterep | árak | ausztria

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom