Close
Öt tipp, ha passzív jövedelemre vágysz!

Öt tipp, ha passzív jövedelemre vágysz!

Ugye te magad is gondolkoztál már sokat azon, hogyan tehetnél szert némi mellékesre? Természetesen egy főállás mellett már sok egyebet nem tud szinte senki sem bevállalni, mert az valóban nagyon fárasztó, sőt gyerek mellett szinte kivitelezhetetlen is. Ezért aztán sokan fordulnak a passzív jövedelem felé, és kezdenek nézelődni ebben az irányban.

Persze sokakat elrettentenek a lehúzós, piramisszerű vállalkozások, amiktől szinte minden épelméjű ember futva menekül, de a jó hír az, hogy léteznek olyan opciók, amelyek valósan tudják neked termelni a pénzt akkor is, amikor nem foglalkozol vele.

Miért is fontos a passzív jövedelem?

Ha van olyan terület, amelyben különösen tehetséges vagy, akkor érdemes a The Bright Academy online tanfolyamaival tovább mélyíteni a tudásodat, és máris egy lépéssel közelebb leszel ahhoz, hogy valós passzív jövedelemhez juss. Hogy miért is jó, ha van olyan lehetőséged, ahol különösebb idő-, energia- és pénzráfordítás nélkül tudsz pénzt termelni magadnak, azt mutatjuk is!

  • Anyagi szabadságot biztosít, hiszen nem egy lábon állsz, és már nem is függsz annyira a főállásodtól.
  • Pénzügyi jólétet érhetsz el vele, hiszen minél többet keresel, annál több mindent engedhetsz meg magadnak.
  • Az előző kettővel együtt biztonságérzetet ad, hiszen akkor sem történik tragédia, ha valamiért a főállásod kiesik.
  • Nem fogsz többé egyetlen helytől sem függni, hiszen a passzív jövedelem lényege éppen az, hogy lehetsz te bárhol, csinálhatsz bármit, a pénz ugyanúgy csordogál.

Persze minden induláshoz kell idő, energia és olykor pénz is, valamint olykor-olykor nem árt egy kicsit rápillantani, hogy minden megy-e a maga útján, de elsődlegesen mégiscsak az ötlet a fontos!

Ötletek valós passzív jövedelemhez

Biztosan tűkön ülve várod, hogy lerántsuk a leplet a lehetséges üzleti modelleről, ezért most csoportosítva igyekszünk bemutatni mindet.

  1. Kereskedés: indíts webshopot, vagy vágj bele a dropshippingbe, ahol is a gyártók kínálatából te magad döntöd el, mit árulsz – raktározás és előzetes költségek nélkül.
  2. Ha jelen vagy a közösségi médiában vagy blogolsz, akkor a te utad lehet az influencerkedés, a hirdetések elhelyezése a weboldaladon, vagy az affiliate marketing, ahol a követőidet át tudod irányítani egy-egy márka oldalára.
  3. Ha egyéb skilljeid vannak, létrehozhatsz preseteket (fotózási beállításokat), alkothatsz applikációkat, tölthetsz fel stockfotókat, adhatsz el digitális termékeket (munkafüzetet, e-bookot), vagy akár saját online kurzust is létrehozhatsz.
  4. Maradhatsz az offline világban is, így adhatsz bérbe lakást, közlekedési eszközt vagy tárgyat, felmatricázhatod az autódat, de akár autómosót is indíthatsz.
  5. Ha azonban a pénzügy világa csábít, akkor az állampapírok, befektetések és kriptovaluták irányába érdemes elindulni.

Melyik lesz a te utad?

Nem is gondoltad volna, hogy ennyi passzív jövedelmet hozó lehetőség van, ugye? Nincs más hátra, válaszd ki, amelyik neked tetszik, dolgozz meg érte keményen, no meg persze végezd el a The Bright Academy vonatkozó tanfolyamát!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram