Close
Tamássy Zoltán grafikus alkotására bukkantak a metróalagútban végzett bontások során

Tamássy Zoltán grafikus alkotására bukkantak a metróalagútban végzett bontások során

Rábukkantak egy nagyjából ötvenéves plakátra a Deák Ferenc téren az M3-as metró felújítása közben.

A falak bontásánál fedezték fel az 1972-es plakátot, de a felújítások során a Nyugatinál nemrég egy közel tíztonnás, a mozgólépcsőket forgató fogaskereket is kiemeltek a felszín alól.

Tamássy Zoltán grafikus Dohányzás vagy egészség: válasszon feliratú munkájára különösen jó állapotban bukkantak rá, ugyanis az elmúlt évtizedekben egy plusz falazatot is építettek a plakát elé. Az M3-as metró felújításáról szóló képgaléria ezen a linken keresztül tekinthető meg.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Telex)

underground | plakát | kiállítás | metró | M3

FOLYTASD EZZEL

Egy új, virtuális túrán fedezhetjük fel Egyiptom titkait

Megnéznéd az életedet egy időgépen át? A Ludwigban most becsatolhatod az időgép-övet!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram