Close
Tamássy Zoltán grafikus alkotására bukkantak a metróalagútban végzett bontások során

Tamássy Zoltán grafikus alkotására bukkantak a metróalagútban végzett bontások során

Rábukkantak egy nagyjából ötvenéves plakátra a Deák Ferenc téren az M3-as metró felújítása közben.

A falak bontásánál fedezték fel az 1972-es plakátot, de a felújítások során a Nyugatinál nemrég egy közel tíztonnás, a mozgólépcsőket forgató fogaskereket is kiemeltek a felszín alól.

Tamássy Zoltán grafikus Dohányzás vagy egészség: válasszon feliratú munkájára különösen jó állapotban bukkantak rá, ugyanis az elmúlt évtizedekben egy plusz falazatot is építettek a plakát elé. Az M3-as metró felújításáról szóló képgaléria ezen a linken keresztül tekinthető meg.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Telex)

FOLYTASD EZZEL
Emlékmű ennél csodálatosabban még nem idézte fel 9/11 tragédiáját
Montenegró ismét korlátozásokat vezet be
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom