Close
Nem nagyon lesz ennél jobb balatonos program júliusban

Nem nagyon lesz ennél jobb balatonos program júliusban

Kellemes nyári délután, baráti hangulat, jó borok, jó ételek, balatoni panoráma. Jöhet?

Balatonakalin szervezi a Pancs Piknik x Burger Show 4.0 névre keresztelt eseményt a Pancs gasztroplacc július 13-án. A fentebb említett dolgokon kívül Szabi, a pék frissen sült virágfánkjaival, fenye-hegyi dűlőtúrával, vadonatúj Pancs burgerrel, specialty kávéval, birkasimogatással és élőzenével készülnek a szombati napra.

A pikniken három borász (Machán-Csetvei Krisztina, Mörk András, Molnár Áron) összesen tizenöt bort mutat be, de borokkal ismerkedésre a másfél órás dűlőtúrán és a kéknyelű vertikális kóstolón is lehet számítani. Érdemes lesz kipróbálni a nyári szezonra hangolt hamburgerjüket, amely friss gyümölcsökkel, vinaigrette-tel, igazi szaftos marhahússal készül majd.

További részletekért és jegyárakért ide érdemes kattintani.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Pancs gasztroplacc | bor | gasztro | hamburger | pancs piknik

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram