Close
Igazi nepáli teakülönlegességeket kóstolhatnak a szerencsések július 22-én

Igazi nepáli teakülönlegességeket kóstolhatnak a szerencsések július 22-én

Egy igazi teaguru érkezik július második felében Budapestre.

A Zhao Zhou szervezésében július 22-én bemutató kóstolót tart a Vécsey utcában Bachan Gyawali, az organikus nepáli teakert, a Jun Chiyabari alapító-tulajdonosa. Az angol nyelvű eseményre a részvétel korlátozott, a H2-előfizetők viszont kedvezményes áron válthatnak rá jegyet. A két és fél órás kóstolóra itt lehet belépőt vásárolni 7500 forintért.

A 2000-ben családi vállalkozásként alapított Jun Chiyabari nagyjából kilencven hektáros területet foglal el a nepáli hegyekben 1650 és 2200 méter közötti tengerszint feletti magasságban. A kis parcellák az első ültetés óta kizárólag orgainikus kertet alkotnak, méghozzá kivételes minőségű teafajtákkal, így minden tea különböző fajták keverékéből áll össze.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Pálfi Balázs)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom