Elképesztő az érdeklődés a Párizsba tartó repülőjegyek iránt ebben a három hétben

A 2024-es olimpia körüli időszakban, július 23-tól augusztus 13-ig huszonöt százalékkal nőtt a Franciaországba irányuló repülőjegy-keresések száma.

Bár még pár hónap elválaszt bennünket a párizsi olimpiától, egyre többen kezdik el szervezni utazásukat a hatalmas érdeklődésre számot tartó sporteseményre. Az Amadeus statisztikai adatai szerint világszerte kitüntetett figyelmet kapnak a Franciaországba irányuló repülőjáratok,

Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Brazília, Spanyolország és Kanada - a legtöbben ezekből az országokból keresnek rá a 2024-es olimpia időszakában induló francia járatokra. Nem meglepő módon a párizsi repülőjáratok iránti kereslet nőtt a legdinamikusabban,

az előző évhez képest harminchárom százalékkal nagyobb érdeklődés övezi.

A Németországból származó keresések száma 144 százalékkal, az amerikaiak hetvenkét százalékkal, a britek hatvan százalékkal, a brazil keresések pedig ötven százalékkal nőttek az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest 2024. július 23. és augusztus 15. között.

Nem Párizs az egyetlen reflektorfénybe került francia város. Marseille, Lyon és Lille is otthont ad majd több olimpiai versenyszámnak is. Míg előbbi a labdarúgó- és vitorlásversenyeket rendezi meg, addig Lyonban szintén a focié, Lille-ben pedig a kosárlabdáé és a kézilabdáé lesz a főszerep.

(Forrás: Schengenvisainfo, fotók: Getty)

repülő | párizs | repülőjegy | olimpia

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom