Ezzel az egyetlen trükkel teljesen ingyen vehetsz részt a párizsi olimpián

Az olimpiai játékok négyévente emberek millióit ültet a televízió képernyője elé és sok százezreket vonz a versenyek helyszíneire. A következő világverseny már a küszöbön áll, 2024-ben július 26. és augusztus 11. között zajlanak majd az események Párizsban. Ráadásul egyetlen módszerrel egy forint ráfordítás nélkül részt is vehetünk rajtuk.

A kulcsszó az önkéntesség.

Az önkéntesek repülőjegyét és szállását nem térítik meg, azonban teljesen ingyenesen vehetnek részt az olimpiai játékokon, ahol még a kulisszák mögé is betekinthetnek. A feladatuk is sokszínű, kalauzolhatják a nézőket, fogadhatják a sportolókat, segíthetnek a logisztikai és szervezési feladatok ellátásában.

Önkéntesnek ráadásul bárki jelentkezhet, aki 2024. január 1-jén betölti a tizennyolcadik életévét és folyékonyan beszél franciául vagy angolul.

Az önkéntesek jelentkezését 2023. május 3-ig várják, a sikeres pályázókat pedig 2023. szeptembere és decembere között értesítik.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a szabadtéri versenyek közül többet részben vagy egészben Párizs utcáiról vagy a Szajna partjáról is meg lehet majd tekinteni. Ilyen lesz a maratoni futás, az országúti kerékpározás, az evezés, a nyíltvízi úszás és a triatlon, de a kajak-kenu, a BMX-es versenyek, a hegyi kerékpározás és a golfozás is lehetőséget biztosít majd a sportesemények ingyenes megtekintésére.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

ingyen | praktika | tipp | trükk | módszer

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom