Close
Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

A képek alapján is ezt gondoltuk – most viszont itt a videó.

Azonnal gyártásba kellene küldeni a Peugeot múltidéző jövőautóját – írtuk az e-Legend-ről, és bár nem fogunk rendszert csinálni abból, hogy saját magunkat idézzük, fenntartjuk, sőt, szinte követeléssé formáljuk állításunkat.

Igaz, a kisfilmet nézve jó néhány olyan megoldást láthatunk a felnyíló kormánytól a műszerfal-szélességű moziélményig, ami jelzi, az egykori 504-es formáját tökéletesen idéző tanulmányból így biztosan nem lesz szalonautó, de ha csak egy része megjelenik majd a formai és műszaki ötleteknek, már akkor is boldogok leszünk. Addig beérjük ezzel a videóval.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom