Close
Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

A képek alapján is ezt gondoltuk – most viszont itt a videó.

Azonnal gyártásba kellene küldeni a Peugeot múltidéző jövőautóját – írtuk az e-Legend-ről, és bár nem fogunk rendszert csinálni abból, hogy saját magunkat idézzük, fenntartjuk, sőt, szinte követeléssé formáljuk állításunkat.

Igaz, a kisfilmet nézve jó néhány olyan megoldást láthatunk a felnyíló kormánytól a műszerfal-szélességű moziélményig, ami jelzi, az egykori 504-es formáját tökéletesen idéző tanulmányból így biztosan nem lesz szalonautó, de ha csak egy része megjelenik majd a formai és műszaki ötleteknek, már akkor is boldogok leszünk. Addig beérjük ezzel a videóval.

tanulmányautó | video | peugeot e-legend | peugeot | koncepcióautó

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom