Close
Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

Fel sem akarunk ébredni, hogy minél többet lehessünk álmaink Peugeot-jával

A képek alapján is ezt gondoltuk – most viszont itt a videó.

Azonnal gyártásba kellene küldeni a Peugeot múltidéző jövőautóját – írtuk az e-Legend-ről, és bár nem fogunk rendszert csinálni abból, hogy saját magunkat idézzük, fenntartjuk, sőt, szinte követeléssé formáljuk állításunkat.

Igaz, a kisfilmet nézve jó néhány olyan megoldást láthatunk a felnyíló kormánytól a műszerfal-szélességű moziélményig, ami jelzi, az egykori 504-es formáját tökéletesen idéző tanulmányból így biztosan nem lesz szalonautó, de ha csak egy része megjelenik majd a formai és műszaki ötleteknek, már akkor is boldogok leszünk. Addig beérjük ezzel a videóval.

peugeot e-legend | koncepcióautó | tanulmányautó | peugeot | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram