Close
A világ legnépszerűbb parkjába csábít felejthetetlen piknikre egy szálloda

A világ legnépszerűbb parkjába csábít felejthetetlen piknikre egy szálloda

Az InterContinental New York Barclay tényleg mindent megtesz azért, hogy stílusossá varázsolja a nyarat. A manhattani szálloda két új élményprogramot kínál vendégei számára, melyek során pazar környezetben falatozhatnak, kortyolhatják a koktélokat és a pezsgőket.

A Barclay vendégei ugyanis egyenesen a Central Parkba mehetnek egy csúcskategóriás piknikre, ahol egy hatalmas pokróc, egy asztal, két elegáns teríték és rengeteg párna várja őket.

Az asztalt csodálatos étkészletek és színes virágcsokrok díszítik, a hordozható hangszóróból pedig a nyár legjobb slágerei szólnak. A piknikkosárból koktélok, isteni sajtok és egyéb prémium harapnivalók kerülhetnek elő.

A világ első számú parkjában felejthetetlen két-három órát tölthetnek el.

Egy szintén nem mindennapi program a szálloda és a Veuve Clicquot együttműködésének köszönhető. A Toast to Summer elnevezésű csomag két éjszakás tartózkodást, egy behűtött pezsgőt, két pezsgőspoharat, egy stílusos szalmakalapot és egy ventilátort tartalmaz.

Ráadásul egy órára be is lehet menni az ikonikus Veuve Terrace-ra, ahol garantáltan olyan képek készülhetnek, amelyek bárkinek feldobják az Instagram oldalát.

(Forrás: RobbReport, fotók: Intercontinental New York Barclay)

pezsgő | InterContinental New York Barclay | Central Park | koktél | piknik

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram