Close
Egészen elképesztő belépési bónuszt kínál pilótáknak egy légitársaság

Egészen elképesztő belépési bónuszt kínál pilótáknak egy légitársaság

Hogy mennyit?!

Az amerikai Piedmont Airlines tett egy bejelentést, ami után sokan szeretnének pilóták lenni:

a légitársaság ugyanis százezer dolláros, azaz kb. negyven millió forintos kezdőbónuszt ad a hozzájuk csatlakozó pilótáknak.

Az ajánlat limitált és év végéig tart, a légitársaság CEO-ja, Eric Morgan így kommentálta a bőkezű ajánlatot:

Az utasok visszatértek, az utazási kedv kiugróan magas, de az iparág helyzete még nem stabilizálódott teljesen. Minden rendelkezésünkre álló erőforrást csatasorba rendeztünk, de még így is látunk egy nagy lyukat a 2023-2024-re tervezett gépmennyiség és az ehhez rendelkezésre álló kapitányok között.

Idén év végéig ezért minden hozzánk csatlakozó pilótának százezer dolláros kezdőbónuszt adunk a fizetésük mellé, cserébe két éves, biztos elköteleződést kérünk tőlük a Piedmonthoz.

Amerikában egyébként az átlagos pilóta/kapitányi fizetés 145 ezer dollár átlagosan egy évben, és átlagban egy évben 700 órát repül egy kapitány.

(Forrás: Airwaysmag, fotók: Unsplash)

kezdő bónusz | pilóta | kapitány | piedmont airlines | repülés

FOLYTASD EZZEL

Ezernyi nyelven szól egy vallomás: rekordot döntött tavalyhoz képest a Liszt Ferenc Repülőtér

Karácsony környékén nem lesz egyszerű a vonatozás ezeken a járatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram