Close
Életre szóló élmény vár a legjobb hazai startupokra szeptemberben

Életre szóló élmény vár a legjobb hazai startupokra szeptemberben

Ha lenne egy startup-vállalkozásunk, nagyon örülnénk az alábbi hírnek: ősszel Magyarország ad otthont a Pitch@Palace-nak, a nagyszabású startup-versenynek, amely még a York-i herceget is hazánkba hozza.

Andrew herceg, II. Erzsébet brit királynő fia a Design Terminalt bízta meg azzal a feladattal, hogy az általa alapított Pitch@Palace startup versenyt Közép-Európában egyedülálló módon, szeptemberben nálunk rendezzék meg.

András, York hercege. A 15. századtól kezdve, a címet általában az angol vagy brit uralkodó második fia kapja

A brit királyi család tagjai ismertek szerteágazó, jótékony céllal végzett tevékenységükről, amelyek közül kiemelkedik Andrew York-i herceg, aki a Pitch@Palace startup verseny 2014-es megalapítása óta aktívan hozzájárul az innovatív vállalkozások és ötletek fejlesztéséhez. A globális hálózatban nemzetközi befektetők, mentorok és az üzleti élet számos szereplője részt vesz, mely most hazánkban jelenthet kiugrási lehetőséget a fiatal magyar vállalkozók számára.

A Design Terminal partnerei, a Századvég és a KPMG segítségével a közép-európai országok között elsőként rendezheti meg a verseny magyarországi döntőjét, melynek során a legjobb tizenkét csapat mutatkozhat be a közönség, a hazánkba látogató York-i herceg és a brit királyi palota képviselői előtt.

A Pitch@Palace legfőbb célja a világ minden tájáról érkező vállalkozások segítése; egy globális platform létrehozásával újabb piacokat és befektetőket igyekszik találni, illetve jólétet és munkahelyeket teremt.

Az elmúlt négy évben a Pitch@Palace több mint ötven országban mutatta meg magát, jelen volt többek között Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ausztráliában, Latin-Amerikában és Európában.

A legjobb csapat díja amellett, hogy bekerülhet a nemzetközi körforgásba, egy életre szóló élmény is, hiszen a globális döntő keretén belül vállalkozását a királyi család tagjai előtt mutathatja be a St. James Palotában.

A versenyre a Pitch@Palace hivatalos oldalán lehet jelentkezni augusztus 19-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Design Terminal)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom