Életre szóló élmény vár a legjobb hazai startupokra szeptemberben

Ha lenne egy startup-vállalkozásunk, nagyon örülnénk az alábbi hírnek: ősszel Magyarország ad otthont a Pitch@Palace-nak, a nagyszabású startup-versenynek, amely még a York-i herceget is hazánkba hozza.

Andrew herceg, II. Erzsébet brit királynő fia a Design Terminalt bízta meg azzal a feladattal, hogy az általa alapított Pitch@Palace startup versenyt Közép-Európában egyedülálló módon, szeptemberben nálunk rendezzék meg.

András, York hercege. A 15. századtól kezdve, a címet általában az angol vagy brit uralkodó második fia kapja

A brit királyi család tagjai ismertek szerteágazó, jótékony céllal végzett tevékenységükről, amelyek közül kiemelkedik Andrew York-i herceg, aki a Pitch@Palace startup verseny 2014-es megalapítása óta aktívan hozzájárul az innovatív vállalkozások és ötletek fejlesztéséhez. A globális hálózatban nemzetközi befektetők, mentorok és az üzleti élet számos szereplője részt vesz, mely most hazánkban jelenthet kiugrási lehetőséget a fiatal magyar vállalkozók számára.

A Design Terminal partnerei, a Századvég és a KPMG segítségével a közép-európai országok között elsőként rendezheti meg a verseny magyarországi döntőjét, melynek során a legjobb tizenkét csapat mutatkozhat be a közönség, a hazánkba látogató York-i herceg és a brit királyi palota képviselői előtt.

A Pitch@Palace legfőbb célja a világ minden tájáról érkező vállalkozások segítése; egy globális platform létrehozásával újabb piacokat és befektetőket igyekszik találni, illetve jólétet és munkahelyeket teremt.

Az elmúlt négy évben a Pitch@Palace több mint ötven országban mutatta meg magát, jelen volt többek között Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ausztráliában, Latin-Amerikában és Európában.

A legjobb csapat díja amellett, hogy bekerülhet a nemzetközi körforgásba, egy életre szóló élmény is, hiszen a globális döntő keretén belül vállalkozását a királyi család tagjai előtt mutathatja be a St. James Palotában.

A versenyre a Pitch@Palace hivatalos oldalán lehet jelentkezni augusztus 19-ig.

Ez is érdekelhet:

Öt magyar fiatal összefogott, hogy megvédjék a telefonunkat a tolvajoktól

Hiába a próbálkozás, a Safeskinnek hála semmiféle nyomkodásra nem reagál az ellopott telefon, riasztásnál pedig a kijelzőt is blokkolja.

(Fotók: Getty Images, Design Terminal)

Design Terminal | St. James Palota | II. Erzsébet | Yorki herceg | startup

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom