Close
Életre szóló élmény vár a legjobb hazai startupokra szeptemberben

Életre szóló élmény vár a legjobb hazai startupokra szeptemberben

Ha lenne egy startup-vállalkozásunk, nagyon örülnénk az alábbi hírnek: ősszel Magyarország ad otthont a [email protected], a nagyszabású startup-versenynek, amely még a York-i herceget is hazánkba hozza.

Andrew herceg, II. Erzsébet brit királynő fia a Design Terminalt bízta meg azzal a feladattal, hogy az általa alapított [email protected] startup versenyt Közép-Európában egyedülálló módon, szeptemberben nálunk rendezzék meg.

András, York hercege. A 15. századtól kezdve, a címet általában az angol vagy brit uralkodó második fia kapja

A brit királyi család tagjai ismertek szerteágazó, jótékony céllal végzett tevékenységükről, amelyek közül kiemelkedik Andrew York-i herceg, aki a [email protected] startup verseny 2014-es megalapítása óta aktívan hozzájárul az innovatív vállalkozások és ötletek fejlesztéséhez. A globális hálózatban nemzetközi befektetők, mentorok és az üzleti élet számos szereplője részt vesz, mely most hazánkban jelenthet kiugrási lehetőséget a fiatal magyar vállalkozók számára.

A Design Terminal partnerei, a Századvég és a KPMG segítségével a közép-európai országok között elsőként rendezheti meg a verseny magyarországi döntőjét, melynek során a legjobb tizenkét csapat mutatkozhat be a közönség, a hazánkba látogató York-i herceg és a brit királyi palota képviselői előtt.

A [email protected] legfőbb célja a világ minden tájáról érkező vállalkozások segítése; egy globális platform létrehozásával újabb piacokat és befektetőket igyekszik találni, illetve jólétet és munkahelyeket teremt.

Az elmúlt négy évben a [email protected] több mint ötven országban mutatta meg magát, jelen volt többek között Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ausztráliában, Latin-Amerikában és Európában.

A legjobb csapat díja amellett, hogy bekerülhet a nemzetközi körforgásba, egy életre szóló élmény is, hiszen a globális döntő keretén belül vállalkozását a királyi család tagjai előtt mutathatja be a St. James Palotában.

A versenyre a [email protected] hivatalos oldalán lehet jelentkezni augusztus 19-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Design Terminal)

Yorki herceg | Design Terminal | II. Erzsébet | St. James Palota | startup

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram