Close
Olaszországban kiderült, melyik magyar süti a legjobb pizzát

Olaszországban kiderült, melyik magyar süti a legjobb pizzát

Aki ismeri a munkásságát, talán nem lepődött meg az eredményen.

Szokás szerint az olaszországi Parma városában rendezték meg a pizza-világbajnokságot, melyen negyven országból összesen nyolcszáz versenyző, köztük huszonkét magyar „állt kemencéhez”.

Szabadfi Szabolcs, azaz, Szabi, a pék ötödször vett részt a vébén, melyen több kategóriában hirdettek győztest.

Illusztráció

Szabi négy kategóriában indult, a Facebookon olvasható posztja szerint ismét sikerült megnyernie a legjobb magyarnak járó díjat, immáron negyedszer. Gluténmentes kategóriában kilencedik, római stílusú pizzában huszonkilencedik lett, Krisztián és Benji kollégáival a classica és a gourmet kategóriákban pedig az első egyharmadban végeztek.

(Forrás: Szabi, a pék Facebook-oldala, fotó: Getty Images)

 

szabi | pizza | a pék | világbajnokság | párma

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram