Close
Plakátaukció 150 év anyagából

Plakátaukció 150 év anyagából

Filmes és zenei, reklám- és propagandaplakátok, amelyeket november 9-én bárki megszerezhet egy aukción.

Saját idejükben tömeggyártású falragaszok voltak, mára a kor lenyomatai, árulkodnak az akkori művészetről, ízlésről, politikáról. Néhány példányban elérhető műtárgyakká váltak.

A Múzeum Antikvárium, a Plakátfiú és a Gallery 567 szervezésében megrendezett aukció több mint százhatvan tétele három gyűjtemény válogatásából alakult ki, az utóbbi százötven év magyar és külföldi plakátművészetét öleli fel. Így kerül majd egymás mellé Jávor Pál és Ford Fairlane, a VHK és Bud Spencer, Mephisto és ma már társadalmi célúnak nevezett egykori propagandaplakátok.

Az aukciót november 9-én, pénteken tartják, addig is érdemes átböngészni a katalógust.

Ez is érdekelhet:

plakátaukció | árverés | aukció | plakát

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom