Close
Pokorny Lia nem mindennapi vacsorakoncertje a Leo Bistróban

Pokorny Lia nem mindennapi vacsorakoncertje a Leo Bistróban

Május 11-én rendezik a Clark Ádám téri Leo Bistro legújabb eseményét: a Live at Leo’s Special keretében a csodálatos Pokorny Lia és a Füst című egész estés produkció látható-hallható, melyre már lehet is asztalt foglalni.

Hogy mi is a Füst?

Szállhat egy cigaretta izzó nyomán, születhet akár az égő avarkupac pattogása mellett egy nedves őszi délutánon. Kerülhet az égre kormos kémények tömegének baljóslatú hatásaként ugyanúgy, ahogyan egy szál füstölő szelíd lelket melengető gyermekeként. Beborít, betakar, az érzékeinkre hat, majd eloszlik. Látszólag nyomtalanul, de mégis ott marad a pórusainkban, szinte csiklandozza a bőrt, és hosszú ideig érezzük még magunkon. Egyszerre hozhat mámort, elsöprő érzelmeket, érzékiséget és meghitten békés intimitást.

Ahogyan a zene is…

Pokorny Lia zenés előadását is ez a kettősség inspirálta. Közismert, izgalmas-érzéki hangulatú dalok légies zongorakíséretre, eredeti és humoros prózai átkötésekre és az ezzel dalról dalra együtt élő füstös hangra építve. Hangra, amely hol karcol, hol finoman simogatva vezeti át hallgatóit az előadás akkordjain.

Zongorán közreműködik: Grósz Zsuzsanna.

A vacsorakoncert előzetes foglaláshoz, és a jegy árának (húszezer forint plusz tizenöt százalék szervizdíj) előreutalásához kötött.
A számlázási információkhoz, a foglalási szándékot e-mailen kell jelezni a [email protected] címen.

A jegyár tartalmaz egy háromfogásos vacsorát, és az ahhoz tartozó szervizdíj összegét. A vacsora a helyszínen bővíthető. A jegyár nem tartalmaz italcsomagot. Italokat a helyszínen az á la carte itallapról van lehetőség választani. A kiegészítések a helyszínen fizethetők készpénzben vagy bankkártyával.

leo | pokorny lia | zene | program | bistro

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram