Close
A Polestar új központja olyan, amilyennek egy svéd prémiummárka központját gondoljuk

A Polestar új központja olyan, amilyennek egy svéd prémiummárka központját gondoljuk

Letisztult, de véletlenül sem unalmas, elegáns, de semmiképp sem hivalkodó.

A Polestar már nem a Volvo sportrészlege, hanem saját almárkája, ezt a szorosabb viszonyt jelzi az is, hogy az Polestar új székházát a göteborgi Volvo Car Group kampuszában húzták fel. A Bornstein Lyckefors által szervezett épület központi része a Polestar Cube, amelynek fényes, fehér üvegburkolata a megvilágított logóval kicsit olyan, mint a sarkcsillag a végtelen égen.

A minimalista, avantgárd dizájn a márka központi eleme, ezt fejezi ki az épület is – ahogyan a Polestar megjelenései a genfi autószalonon, a Goodwood Festival of Speeden ​​és a Pebble Beach-i Concours d’Elegance-on –, és nem titkolt szándék, hogy az ott dolgozó munkatársakat is inspirálja a környezet.

Ez pedig a márka első önálló autója:

(Forrás: Polestar)

épület | volvo | polestar | göteborg

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram