Close
A Polestar új központja olyan, amilyennek egy svéd prémiummárka központját gondoljuk

A Polestar új központja olyan, amilyennek egy svéd prémiummárka központját gondoljuk

Letisztult, de véletlenül sem unalmas, elegáns, de semmiképp sem hivalkodó.

A Polestar már nem a Volvo sportrészlege, hanem saját almárkája, ezt a szorosabb viszonyt jelzi az is, hogy az Polestar új székházát a göteborgi Volvo Car Group kampuszában húzták fel. A Bornstein Lyckefors által szervezett épület központi része a Polestar Cube, amelynek fényes, fehér üvegburkolata a megvilágított logóval kicsit olyan, mint a sarkcsillag a végtelen égen.

A minimalista, avantgárd dizájn a márka központi eleme, ezt fejezi ki az épület is – ahogyan a Polestar megjelenései a genfi autószalonon, a Goodwood Festival of Speeden ​​és a Pebble Beach-i Concours d’Elegance-on –, és nem titkolt szándék, hogy az ott dolgozó munkatársakat is inspirálja a környezet.

Ez pedig a márka első önálló autója:

(Forrás: Polestar)

volvo | polestar | göteborg | épület

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom