Close
Ha sietünk, még kaphatunk egy kis Kaliforniát Szardínián

Ha sietünk, még kaphatunk egy kis Kaliforniát Szardínián

Porto Cervo egy alig több mint négyszáz főt számláló kis falu Szardínia északi csücskében, ahol nyaranta csak a kiváltságosok ejtőzhetnek, és egymás mellett parkolnak az óriásjachtok. 

Ebbe az előkelő környezetbe hoz egy kis újdonságot a New Yorktól Párizsig folyton újabb és újabb helyszíneken felbukkanó The Supermarket nevű pop-up projekt.

A vándorvásár keretében most Olaszországban mutatja meg magát néhány menő vadnyugati márka.

A Piccolo LA fedőnevű eseményért Andrea Brugnoni felel, az ő szervezésében válogathatunk olyan kaliforniai brandek termékei között, mint a kasmírra szakosodott Los Angeles-i The Elder Statesman, a kézzel készített, egyedi kalapjairól ismertté vált Nick Fouquet vagy a sneakerkirály No.One.

A Promenade du Port-on felállított kis Los Angelesért viszont igyekezni kell, mert csak július 28-ig tart nyitva.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: highsnobiety.com)

pop-up | The Elder Statesman | divat | Nick Fouquet | vásár

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram