Close
Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

A milánói Fondazione Prada újabb remek kiállítást hozott össze.

Február 25-ig látható a Luc Tuymans kurátor vezetésével összehozott tárlat, amely 63 nemzetközi művész 80 alkotását vonultatja fel. Ebből 25-öt kizárólag a Fondazione Prada kiállításán mutatnak be. A „Sanguine” egy személyes interpretáció a barokkról, amelyet régi és kortárs mesterek műveinek innovatív ellenpontozásával és váratlan asszociációkkal prezentálnak.

Tuymans úgy döntött, sutba vágja a szokásos és unalmas időrendi-történelmi megközelítést, és egy teljesen friss barokk-értelmezéssel rukkolt elő, aminek mi nagyon örülünk. Több friss megközelítést a kiállítóterekbe és múzeumokba!

Sanguine. Luc Tymans on Baroque. Február 25-ig Milánóban. Cím: Milánó, Largo Isarco 2.

fondazione prada | barokk | milánó | luc tuymans

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram