Close
Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

A milánói Fondazione Prada újabb remek kiállítást hozott össze.

Február 25-ig látható a Luc Tuymans kurátor vezetésével összehozott tárlat, amely 63 nemzetközi művész 80 alkotását vonultatja fel. Ebből 25-öt kizárólag a Fondazione Prada kiállításán mutatnak be. A „Sanguine” egy személyes interpretáció a barokkról, amelyet régi és kortárs mesterek műveinek innovatív ellenpontozásával és váratlan asszociációkkal prezentálnak.

Tuymans úgy döntött, sutba vágja a szokásos és unalmas időrendi-történelmi megközelítést, és egy teljesen friss barokk-értelmezéssel rukkolt elő, aminek mi nagyon örülünk. Több friss megközelítést a kiállítóterekbe és múzeumokba!

Sanguine. Luc Tymans on Baroque. Február 25-ig Milánóban. Cím: Milánó, Largo Isarco 2.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom