Close
Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

Prada és a barokk találkozása még nem sikerült ennyire jól

A milánói Fondazione Prada újabb remek kiállítást hozott össze.

Február 25-ig látható a Luc Tuymans kurátor vezetésével összehozott tárlat, amely 63 nemzetközi művész 80 alkotását vonultatja fel. Ebből 25-öt kizárólag a Fondazione Prada kiállításán mutatnak be. A „Sanguine” egy személyes interpretáció a barokkról, amelyet régi és kortárs mesterek műveinek innovatív ellenpontozásával és váratlan asszociációkkal prezentálnak.

Tuymans úgy döntött, sutba vágja a szokásos és unalmas időrendi-történelmi megközelítést, és egy teljesen friss barokk-értelmezéssel rukkolt elő, aminek mi nagyon örülünk. Több friss megközelítést a kiállítóterekbe és múzeumokba!

Sanguine. Luc Tymans on Baroque. Február 25-ig Milánóban. Cím: Milánó, Largo Isarco 2.

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom