Close
Pár napig elérhető, óriási akcióval ajánl nyári célpontokat az egyik ismert légitársaság

Pár napig elérhető, óriási akcióval ajánl nyári célpontokat az egyik ismert légitársaság

A légitársaság a napokban egyhetes akciót indított július 12-ig, ami alatt kedvezményesen és rugalmas feltételekkel foglalhatunk az economy és business osztályokra egyaránt. 

Böngészve az ajánlatot, Zanzibár álomszerű strandjaival vagy a Maldív-szigetek homokos tengerpartjaival és égig érő pálmafáival kiváló választás lehet.

Július 1-től pedig már Thaiföld legnagyobb szigete, Phuket is fogadja a beoltott turistákat, ahova heti négy járatot biztosít a Qatar Airways.

Budapestről már heti Qatar-járathoz találhatsz csatlakozást számos ázsiai, afrikai és közel-keleti úti célra, kényelmes átszállási lehetőséggel a díjnyertes dohai Hamad Nemzetközi repülőtéren – olvasható a Budapest Airport Facebook-posztjában.

Eközben itthon a szigorodó nemzetközi adminisztrációs kötelezettségek miatt a korábban megszokottnál tovább tarthat az utasfelvétel a repülőtéren, közölte a Wizz Air. A légitársaság azt kéri az utasoktól, hogy legkésőbb az indulás előtt két órával érkezzenek meg a repülőtérre.

(Forrás: Budapest Airport, fotók: Getty Images)

célpont | nyár | nyaralás | utazás | kedzevzmény

FOLYTASD EZZEL

Ebben az országban most inkább ne szálljunk be az alternatív taxiba

Erre indulj, ha Horvátország kicsiny Velencéit keresed!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram