Close
Rajtad is múlhat, melyik lesz az év turistaháza

Rajtad is múlhat, melyik lesz az év turistaháza

Még lehet szavazni.

Amikor hétvégi túrázásunkat tervezzük, a Kéktúra kilométereit győzzük le, vagy egyszerűen csak több időt töltenénk a természetben, sokszor éjszakára sem térünk haza. Az ország különböző pontjain újan épített és felújított, tiszta turistaszállások várják a megfáradt utazókat, hogy kipihenjék magukat – olvasható az Aktív Magyarország felhívásában.

Idén a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program keretében több mint ötven turistaház újult vagy újul meg, a program pedig 2022 év végéig folytatódik.

A természetbe beépülő szálláshelyek népszerűsítése mellett – közönségszavazás alapján – keresik az Év Turistaházát is. A pályázat célja, hogy minél többen látogassák meg az ország ezen pontjait, és a természetjárással egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek.

Szavazni ide kattintva lehet október 29-ig.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Aktív Magyarország, illusztrációk: Pixabay)

verseny | természet | erdő | pályázat | az év turistaháza

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezek a világ legjobb helyei, ha a cseresznyefák virágzásában gyönyörködnél

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom