Close
Régen írtak ekkora szerelmeslevelet New Yorkhoz

Régen írtak ekkora szerelmeslevelet New Yorkhoz

Sok-sok hírességgel.

A világ egyik legjobb városára annyira rálépett a koronavírus, hogy azóta sem tért magához – például jelenleg az utcán is kötelező a maszk, éttermek belterét csak egy hete nyithatták meg újra –, szóval a Vogue magazin stílusos kisfilmje nem is jöhetett volna jobbkor. Csupa nagybetűvel írt szerelmeslevél ez Whoopi Goldberg hangjával és olyan stíluscelebekkel, mint Emily Ratajkowski, Bella Hadid vagy Misty Copland.

FOLYTASD EZZEL
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Mutatjuk, hogyan tör Vietnám Thaiföld babérjaira
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom