Close
Hatalmas siker: Emmy-díjat nyert Rév Marcell

Hatalmas siker: Emmy-díjat nyert Rév Marcell

A magyar operatőrt már tavaly is jelölték a díjra, idén azonban meg is nyerte.

A hétvégén adták át a kreatív Emmy-díjakat a Los-Angeles-i Microsoft Színházban, az elismerést Rév Marcell az HBO sorozatának,

az Eufória egyik epizódjának operatőri munkájáért kapta.

A magyar operatőrt már tavaly is jelölték Emmy-díjra az Eufória egyik részéért, most a széria második évadából a The Theater And Its Double című epizód fényképezéséért el is nyerte az amerikai Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia (ATAS) díját az egykamerás, egyórás sorozat operatőri kategóriában.

A szombati díjátadón Barack Obama is Emmy-díjas lett.

A korábbi amerikai elnök az Our Great National Parks című természetfilm-sorozat narrátoraként nyerte el a rangos elismerést.

A 74. Emmy-díjátadó gálát, amelyen a legjobb tévésorozatok díjait adják át, szeptember 12-én rendezik meg Los Angelesben.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

operatőr | rév marcell | emmy-díj

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram