Close
A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

Az imázsfilmek általában eléggé egyformák és egyszersmind sablonosan unalmasak is. De mi van akkor, ha egy ország úgy dönt, minek a sok béna pátosz, ha humorral is meg lehet oldani, sőt, azzal lehet csak igazán! A Lettország fővárosát népszerűsítő kisfilmek egytől egyig telitalálatok, most azonnal csomagolnánk, hogy kezet rázzunk a készítőivel, és eltöltsünk egy hetet Rigában.

Nem csoda, hogy 2019-ben szinte az összes turizmussal kapcsolatos díjat elvitték a igát népszerűsítő kisfilmek, mivel tényleg annyira lazára, viccesre és közben azért informatívra is sikerültek. Az igazság az, hogy pár éve már fut az Insider’s guide to Riga sorozat, de egyszerűen nem lehet megunni, egyiket sem. Tényleg, ki az, aki ezek után nem vágyakozik a Baltikumba?

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom