Close
A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

Az imázsfilmek általában eléggé egyformák és egyszersmind sablonosan unalmasak is. De mi van akkor, ha egy ország úgy dönt, minek a sok béna pátosz, ha humorral is meg lehet oldani, sőt, azzal lehet csak igazán! A Lettország fővárosát népszerűsítő kisfilmek egytől egyig telitalálatok, most azonnal csomagolnánk, hogy kezet rázzunk a készítőivel, és eltöltsünk egy hetet Rigában.

Nem csoda, hogy tavaly szinte az összes turizmussal kapcsolatos díjat elvitték a igát népszerűsítő kisfilmek, mivel tényleg annyira lazára, viccesre és közben azért informatívra is sikerültek. Az igazság az, hogy pár éve már fut az Insider’s guide to Riga sorozat, de egyszerűen nem lehet megunni egyiket sem. Tényleg, ki az, aki ezek után nem vágyakozik a Baltikumba?

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Andalúzia esszenciáját sűrítette kilenc percbe ez a fantasztikus útifilm
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom