Close
A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

Az imázsfilmek általában eléggé egyformák és egyszersmind sablonosan unalmasak is. De mi van akkor, ha egy ország úgy dönt, minek a sok béna pátosz, ha humorral is meg lehet oldani, sőt, azzal lehet csak igazán! A Lettország fővárosát népszerűsítő kisfilmek egytől egyig telitalálatok, most azonnal csomagolnánk, hogy kezet rázzunk a készítőivel, és eltöltsünk egy hetet Rigában.

Nem csoda, hogy tavaly szinte az összes turizmussal kapcsolatos díjat elvitték a igát népszerűsítő kisfilmek, mivel tényleg annyira lazára, viccesre és közben azért informatívra is sikerültek. Az igazság az, hogy pár éve már fut az Insider’s guide to Riga sorozat, de egyszerűen nem lehet megunni egyiket sem. Tényleg, ki az, aki ezek után nem vágyakozik a Baltikumba?

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom