A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

Az imázsfilmek általában eléggé egyformák és egyszersmind sablonosan unalmasak is. De mi van akkor, ha egy ország úgy dönt, minek a sok béna pátosz, ha humorral is meg lehet oldani, sőt, azzal lehet csak igazán! A Lettország fővárosát népszerűsítő kisfilmek egytől egyig telitalálatok, most azonnal csomagolnánk, hogy kezet rázzunk a készítőivel, és eltöltsünk egy hetet Rigában.

Nem csoda, hogy tavaly szinte az összes turizmussal kapcsolatos díjat elvitték a igát népszerűsítő kisfilmek, mivel tényleg annyira lazára, viccesre és közben azért informatívra is sikerültek. Az igazság az, hogy pár éve már fut az Insider's guide to Riga sorozat, de egyszerűen nem lehet megunni egyiket sem. Tényleg, ki az, aki ezek után nem vágyakozik a Baltikumba?

Ez is érdekelhet:

Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Ez a videó megható időutazásra invitál egy olyan ház falai közé, amely több generációnak adott menedéket, megannyi emlékkel és élménnyel együtt.

lettország | riga | országimidzs | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom