Close
A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

A lettek megmutatják, hogyan kell igazán jó imázsfilmet készíteni

Az imázsfilmek általában eléggé egyformák és egyszersmind sablonosan unalmasak is. De mi van akkor, ha egy ország úgy dönt, minek a sok béna pátosz, ha humorral is meg lehet oldani, sőt, azzal lehet csak igazán! A Lettország fővárosát népszerűsítő kisfilmek egytől egyig telitalálatok, most azonnal csomagolnánk, hogy kezet rázzunk a készítőivel, és eltöltsünk egy hetet Rigában.

Nem csoda, hogy tavaly szinte az összes turizmussal kapcsolatos díjat elvitték a igát népszerűsítő kisfilmek, mivel tényleg annyira lazára, viccesre és közben azért informatívra is sikerültek. Az igazság az, hogy pár éve már fut az Insider’s guide to Riga sorozat, de egyszerűen nem lehet megunni egyiket sem. Tényleg, ki az, aki ezek után nem vágyakozik a Baltikumba?

Ez is érdekelhet:

országimidzs | video | riga | lettország

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram