Close
Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Bizonyos helyeken találkozik a múlt és a jelen. Mesélnek a mögöttünk hagyott évekről, az életről, szerelemről. Claudia Barral megható időutazásra invitál egy olyan ház falai közé, amely több generációnak adott menedéket, és ahol a gyermekektől az idősekig mindenki átélt meghatározó pillanatokat, legyen az egy polcon megtalált kedvenc könyv újrafelfedezése, vagy egy várva-várt örömhír bejelentése.

Barral kitolja kicsit az idő határait, de mindig ugyanarról a helyről indul. A múltban tett utazás során saját szemünkkel láthatjuk az évtizedek jelentőségteljes pillanatképeit, és újra átélhetjük a lelkünket gyengéden cirógató, egykoron oly kedves élményeket.

Hogy egy kicsit megálljunk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

időutazás | ház | video | Claudia barral | emlékek

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom