Close
Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Bizonyos helyeken találkozik a múlt és a jelen. Mesélnek a mögöttünk hagyott évekről, az életről, szerelemről. Claudia Barral megható időutazásra invitál egy olyan ház falai közé, amely több generációnak adott menedéket, és ahol a gyermekektől az idősekig mindenki átélt meghatározó pillanatokat, legyen az egy polcon megtalált kedvenc könyv újrafelfedezése, vagy egy várva-várt örömhír bejelentése.

Barral kitolja kicsit az idő határait, de mindig ugyanarról a helyről indul. A múltban tett utazás során saját szemünkkel láthatjuk az évtizedek jelentőségteljes pillanatképeit, és újra átélhetjük a lelkünket gyengéden cirógató, egykoron oly kedves élményeket.

Hogy egy kicsit megálljunk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

ház | emlékek | video | múlt | Claudia barral

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram