Close
Mexikó és a színek párosítása az egyik legjobb, ami az ősszel történhet

Mexikó és a színek párosítása az egyik legjobb, ami az ősszel történhet

Minden benne van Oaxacában, amiért imádni lehet a latin-amerikai országot.

Mexikó dél-nyugati partjainál találjuk ezt a fantasztikust várost, melyet az óceánparti hullámok is simogatnak. A gazdag történelmi múlttal rendelkező Oaxaca (ejtsd: váháká) elsősorban az itt megrendezett Koponya Ünnepéről (Dia de los Muertos) ismert, ami Latin-Amerika egyik leglátványosabb fesztiváljának számít.

Oaxaca csak úgy tobzódik a gyarmatosítás korabeli épületekben és a szabadtéri piacokban. Mivel hegyek ölelésében helyezkedik el, egész évben kellemes időjárásra számíthatunk itt, bár március vége felé már finoman perzselnek a napsugarak. Kiváló célpont egy távoli, egzotikus vakációra, számos felfedeznivalóval: az UNESCO Világöröksége alá tartozó óvárosával, a közelben található Monte Albán régészeti lelőhelyeivel, a szomszédos hegyi falvakkal, az indián romokkal, és persze az utánozhatatlan mexikói hangulattal.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom