Close
Így néz ki egy tökéletes nap Mexikóvárosban

Így néz ki egy tökéletes nap Mexikóvárosban

Ezt a listát szívesen kipipálnánk valamikor.

Ebben a remek vizuális kalauzban Mexikó fővárosa egy nagyon izgalmas kavalkád benyomását kelti, ami egyszerre színes, hangos, hömpölygő – ami nem meglepő, elvégre az agglomerációval együtt közel húszmillióan élnek ott. Azért az is kiderül, hogy megvannak azok a csendes szigetek, ahol a dizájnra és minőségre igényes utazó megpihenhet – ilyen a Cafe Buna, a Downtown Mexico butikhotel, a Xinú dizájnbolt, vagy éppen a Lardo étterem, amely egyszerre mexikói és mediterrán. Építészet iránt érdeklődők pedig ne hagyják ki a mexikói modernizmus atyjának házát, a Casa Luis Barragánt!

Ez is érdekelhet:

 

mexikóváros | monocle | video | mexikó

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom