Szívfacsaróra sikerült ez a múlt emlékeit előásó videó

Bizonyos helyeken találkozik a múlt és a jelen. Mesélnek a mögöttünk hagyott évekről, az életről, szerelemről. Claudia Barral megható időutazásra invitál egy olyan ház falai közé, amely több generációnak adott menedéket, és ahol a gyermekektől az idősekig mindenki átélt meghatározó pillanatokat, legyen az egy polcon megtalált kedvenc könyv újrafelfedezése, vagy egy várva-várt örömhír bejelentése.

Barral kitolja kicsit az idő határait, de mindig ugyanarról a helyről indul. A múltban tett utazás során saját szemünkkel láthatjuk az évtizedek jelentőségteljes pillanatképeit, és újra átélhetjük a lelkünket gyengéden cirógató, egykoron oly kedves élményeket.

Hogy egy kicsit megálljunk.

Ez is érdekelhet:

Mexikó és a színek párosítása az egyik legjobb, ami az ősszel történhet

Mexikó dél-nyugati partjainál találjuk ezt a fantasztikust várost, melyet az óceánparti hullámok is simogatnak.

(Fotó: Unsplash)

Claudia barral | múlt | emlékek | video | időutazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom