Itt van az ősz legjobb olvasnivalója, jön az új Roadster magazin

Utazás, inspiráció és élmények a legszebb helyekkel és legizgalmasabb történetekkel kétszáznegyven oldalon, mi az? Hát persze, hogy a legfrissebb Roadster magazin, amibe megint igyekeztünk mindent beletenni, amiért igazán érdemes élni.

Olykor mi is nehezen hisszük el, de már kilencedik alkalommal várjuk – csöppet sem halványuló szenvedéllyel – a nyomdából érkező híreket, egészen pontosan azt a bizonyos csomagot, ami a legfrissebb Roadstert rejti. Szeptember első napjaiban már lapozgathatjuk a még szinte illatozó 240 oldalas magazint, amibe ismét inspiratív, szórakoztató, elgondolkodtató, és a mindennapokból egy teljesen más világba repítő történetek mellé kedvenc évszakunkból is pakoltunk valamennyit.

Persze, tudjuk, ez az időszak még nem a totális lelassulásról szól. Érdemes kiélvezni a szabadban a kellemesen cirógató napsugarakat, gyönyörködni a természet folyton változó színeiben, figyelni a lassan lehulló faleveleket és kiülni egy nyugalmas hétvégi délutánon valamelyik parkba, kezünkben egy nagy hosszú kávéval és az ehhez a hangulathoz remekül idomuló kilences Roadsterrel.

Irány a tenger!

Mindjárt időutazással indulunk a Bark Europával. Útjaikon a hajózás évszázados romantikája egyesül a fizikai megmérettetés katarzisélményével, a természet egészen páratlan megismerésével, miközben a fedélzeten életre szóló barátságok köttetnek a világ minden tájáról érkező legénységgel, melynek jelentkezőként mi is tagjai lehetünk. Leentje Toering, a Bark Europa igazgatója mesélte el nekünk, milyen is az élet ezen az 1810-ben épült világítóhajón.

Túl Petrán és a Holt-tengeren

Nagyot sóhajtottunk, megpörgettük a földgömböt, nem kicsit izgultunk, teljesen felspannolódtunk és aztán kikötöttünk a világ másik felében – Jordániában. Egy héten keresztül bejártuk a királyságot, és elmondjuk, miért térnénk bármikor vissza megint ebbe a kopárságában is elképesztően élettel teli, varázslatos és megrendítő országba.

A tetoválóművészet világsztárja

Érdemes odafigyelni Bercsényi Balázs carpe diem szellemében fogant gondolataira, merthogy a világszerte ismert teoválóművész nem a jövőt próbálja megélni, inkább a jelenben pulzál. Egy véletlennek köszönhetően belekóstolhatott a tetoválás művészetébe, azóta meghódította New Yorkot, és olyan világsztárokat tetovál, mint Orlando Bloom, Cate Blanchett, Lewis Hamilton, vagy az NFL-csillag Aaron Rogers.

Ecetre hangolva

A prémium ecetekről egyre több szó esik a hazai gasztronómiában, ezért felkértük Kárai Dávid gasztróírót, hogy merítkezzen meg a fermentált gyümölcsök savanykás, de roppant izgalmas világában. Megtette, úgyhogy a magazinból kiderül, mi a különbség a sokunk által egyeduralkodóként ismert zöld flakonos, ecetsavat tartalmazó folyadék és az igazi ecet között, négy olyan receptet is mutatunk, amelyben kreatív módon jelenik meg ez a sokoldalú és komplex finomság.

Új fejezet az egyik legjobb hazai fashionbrandnél

Időtlen, letisztult minimálesztétika, szoborszerű tökéletesség és légies könnyedség. Valahogy így jellemeztük volna az AERON világát. Az Áron Eszter által 2012 -ben alapított brand az elmúlt két évben számtalan változáson ment át, az evolúció jelen időben is tart, és a jövőben is folytatódni fog. Érzelmileg széles skálán mozgó beszélgetést készítettünk Áron Eszterrel a modern nőről, a munka és magánélet egyensúlyáról, és az AERON jövőjéről.

Egyedülálló mellékletben a prémium spiritek világa

De gustibus non est disputandum – tartják a latinok, azaz ízlésről nem lehet vitatkozni. Ez a whiskyknél, a ginnél és a rumoknál sincs másképp: habár mindannyiunknak más és más ízlik, az italok közt vannak olyan kiemelkedően fenomenális versenyzők, amelyek nem véletlenül érdemelték ki a kritikusok és a közönség abszolút rajongását. Összefogtunk a minőségi spiritiek egyik hazai szakértőjével, a WhiskyNettel, és megmerítkeztünk a whiskyk, rumok és ginek szédítő világában.

Természetesen ennél sokkal több minden fért legújabb magazinunkba, ami szerintünk egész ősszel remek útitársad lehet, ha szeretnél lelassulni és kiszakadni a hétköznapokból. A Roadster kétszáznegyven oldalas, kilencedik lapszámát már megrendelheted tőlünk online vagy szeptember ötödikétől személyesen beszerezheted az újságárusoknál, valamint a Libri és a Bortársaság üzleteiben. Kalandra fel!

bark europa | arles | roadster magazin | jordánia | whiskynet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom