Close
Itt van az ősz legjobb olvasnivalója, jön az új Roadster magazin

Itt van az ősz legjobb olvasnivalója, jön az új Roadster magazin

Utazás, inspiráció és élmények a legszebb helyekkel és legizgalmasabb történetekkel kétszáznegyven oldalon, mi az? Hát persze, hogy a legfrissebb Roadster magazin, amibe megint igyekeztünk mindent beletenni, amiért igazán érdemes élni.

Olykor mi is nehezen hisszük el, de már kilencedik alkalommal várjuk – csöppet sem halványuló szenvedéllyel – a nyomdából érkező híreket, egészen pontosan azt a bizonyos csomagot, ami a legfrissebb Roadstert rejti. Szeptember első napjaiban már lapozgathatjuk a még szinte illatozó 240 oldalas magazint, amibe ismét inspiratív, szórakoztató, elgondolkodtató, és a mindennapokból egy teljesen más világba repítő történetek mellé kedvenc évszakunkból is pakoltunk valamennyit.

Persze, tudjuk, ez az időszak még nem a totális lelassulásról szól. Érdemes kiélvezni a szabadban a kellemesen cirógató napsugarakat, gyönyörködni a természet folyton változó színeiben, figyelni a lassan lehulló faleveleket és kiülni egy nyugalmas hétvégi délutánon valamelyik parkba, kezünkben egy nagy hosszú kávéval és az ehhez a hangulathoz remekül idomuló kilences Roadsterrel.

Irány a tenger!

Mindjárt időutazással indulunk a Bark Europával. Útjaikon a hajózás évszázados romantikája egyesül a fizikai megmérettetés katarzisélményével, a természet egészen páratlan megismerésével, miközben a fedélzeten életre szóló barátságok köttetnek a világ minden tájáról érkező legénységgel, melynek jelentkezőként mi is tagjai lehetünk. Leentje Toering, a Bark Europa igazgatója mesélte el nekünk, milyen is az élet ezen az 1810-ben épült világítóhajón.

Túl Petrán és a Holt-tengeren

Nagyot sóhajtottunk, megpörgettük a földgömböt, nem kicsit izgultunk, teljesen felspannolódtunk és aztán kikötöttünk a világ másik felében – Jordániában. Egy héten keresztül bejártuk a királyságot, és elmondjuk, miért térnénk bármikor vissza megint ebbe a kopárságában is elképesztően élettel teli, varázslatos és megrendítő országba.

A tetoválóművészet világsztárja

Érdemes odafigyelni Bercsényi Balázs carpe diem szellemében fogant gondolataira, merthogy a világszerte ismert teoválóművész nem a jövőt próbálja megélni, inkább a jelenben pulzál. Egy véletlennek köszönhetően belekóstolhatott a tetoválás művészetébe, azóta meghódította New Yorkot, és olyan világsztárokat tetovál, mint Orlando Bloom, Cate Blanchett, Lewis Hamilton, vagy az NFL-csillag Aaron Rogers.

Ecetre hangolva

A prémium ecetekről egyre több szó esik a hazai gasztronómiában, ezért felkértük Kárai Dávid gasztróírót, hogy merítkezzen meg a fermentált gyümölcsök savanykás, de roppant izgalmas világában. Megtette, úgyhogy a magazinból kiderül, mi a különbség a sokunk által egyeduralkodóként ismert zöld flakonos, ecetsavat tartalmazó folyadék és az igazi ecet között, négy olyan receptet is mutatunk, amelyben kreatív módon jelenik meg ez a sokoldalú és komplex finomság.

Új fejezet az egyik legjobb hazai fashionbrandnél

Időtlen, letisztult minimálesztétika, szoborszerű tökéletesség és légies könnyedség. Valahogy így jellemeztük volna az AERON világát. Az Áron Eszter által 2012 -ben alapított brand az elmúlt két évben számtalan változáson ment át, az evolúció jelen időben is tart, és a jövőben is folytatódni fog. Érzelmileg széles skálán mozgó beszélgetést készítettünk Áron Eszterrel a modern nőről, a munka és magánélet egyensúlyáról, és az AERON jövőjéről.

Egyedülálló mellékletben a prémium spiritek világa

De gustibus non est disputandum – tartják a latinok, azaz ízlésről nem lehet vitatkozni. Ez a whiskyknél, a ginnél és a rumoknál sincs másképp: habár mindannyiunknak más és más ízlik, az italok közt vannak olyan kiemelkedően fenomenális versenyzők, amelyek nem véletlenül érdemelték ki a kritikusok és a közönség abszolút rajongását. Összefogtunk a minőségi spiritiek egyik hazai szakértőjével, a WhiskyNettel, és megmerítkeztünk a whiskyk, rumok és ginek szédítő világában.

Természetesen ennél sokkal több minden fért legújabb magazinunkba, ami szerintünk egész ősszel remek útitársad lehet, ha szeretnél lelassulni és kiszakadni a hétköznapokból. A Roadster kétszáznegyven oldalas, kilencedik lapszámát már megrendelheted tőlünk online vagy szeptember ötödikétől személyesen beszerezheted az újságárusoknál, valamint a Libri és a Bortársaság üzleteiben. Kalandra fel!

arles | aeron | bercsenyi balazs | jordánia | bark europa

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram